Vitamin Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu Agar Cergas Dan Ceria

MENGANDUNG BERPANTANG MENYUSU
.
Semua letih??? kena makan banyak untuk tidak letih…kan kan kan??
.
Tapi kan…
Semua makanan yang diambil tu tak semua digunakan utk 3 tujuan diatas… lepas tu jd apa??
.
Hehe..jadi lemaksss kan kan kan??
.
Jadi nutrisi yang sgt penting sbg energy booster diambil..korang ambil apa?? Ahkak just ambil suplemen… suplemen ahkak Semulajadi?
.
Korang ?? Pilih semulajadi @ sintetik?
.

?ESP
sumber tenaga…bagus untuk sarapan awal pagi elakkan perut ibu hamil masuk angin..
Memberi tenaga
Sumber protein untuk ibu dan baby
Elakkan berlaku strechmark yang teruk

?VITALEA
Merupakan multivitamin…mempunyai kandungan iron bagus untuk ibu hamil yang mempunyai bacaan hb rendah
Sumber tenaga

? VITAMIN C
Upkan imun untuk ibu hamil dan mengekalkan kesihatan ibu sepanjang kehamilan..menjaga kulit ibu agar sentiasa lembap dan manfaat kepada kulit baby yang licin dan gebu

? OSTEMATRIX
Sumber kalsium untuk ibu hamil dan bayi dalam kandungan…
Elakkan cramp pada ibu hamil…

?OMEGA GUARD
Sumber minyak ikan yang mengandungi DHA dan EPA. DHA bagus untuk perkembangan dan fungsi otak bayi manakala EPA bagus untuk menyihatkan jantung dan sendi

?ALFALFA
Membantu membina kantung amnion yang kuat dan kandungan vitamin K dalam alfafa membantu pembekuan darah.

set-menyusu-shaklee

Yang pasti selamat |semulajadi | berkesan

www.tipskesuburan.com
017.4009734
#tsunamishaklee
#pts4kebaboom
#redahje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge