Rawatan Penyakit Stroke Atau Angin Ahmar Kembali Pulih

Peningkatan Statistik jumlah Kematian akibat penyakit angin ahmar atau stroke Saban tahun mencatatkan peningkatan. Lazimnya penyakit ini sering dikaitkan dengan penyakit “orang kaya”. Zaman sekarang Lebih kronik, penyakit stroke ini bukan sahaja menyerang warga emas atau hanya orang kaya. Kini stroke menyerang tidak kira pada usia atau darjat.

keratan-paper-stroke

Apakah Tanda Diserang Stroke?

Sebenarnya stroke ini terjadi apabila salur darah ke bahagian otak menjadi sempit hingga akhirnya menyebabkannya pecah. Apabila pecah ia akan mengakibatkan kerosakan kepada sebahagian tisu otak kerana kekurangan oksigen.

Pesakit akan mengalami gejala seperti pengsan, tidak sedarkan diri dan sebahagian anggota tubuh menjadi lemah. Seterusnya fungsi otak akan hilang kerana kematian tisu otak ini.

Sekiranya anda ini golongan yang berisiko diserang stroke, sangat penting untuk tahu sekiranya anda bakal atau diserang angin ahmar. Perlu bersedia jika terjadinya satu atau lebih dari satu gejala yang dibincangkan ini, hubungi segera klinik atau hospital berhampiran untuk mengelakkan kes lebih serius.

Tanda stroke wajib tahu

1. Rasa semut-semut dan kebas secara tiba-tiba pada bagahagian badan
2. Rasa lemah, kebas atau lumpuh bahagian muka kaki atau tangan secara tiba-tiba
3. Celaru/keliru, susah bertutur atau hafami pertutuan orang lain secara tiba-tiba
4. Sakit kepala yang kuat tanpa sebab tertentu
5. Penglihatan kabur tiba-tiba sebelah atau kedua-kedua belah mata
6. Sukar berjalan , pening atau hilang imbangan atau koordinasi secara tiba-tiba
7. Sukar menelan makanan atau air liur

Rawatan Kecemasan Untuk Pesakit Stoke

penting juga untuk kita ketahui rawatan kecemasan ini, jika berlaku disekeliling kita sedikir sebanyak boleh membantu mereka, tak lah terlalu panic.

rawatan-kecemasan-stroke

Masih ada harapan pesakit stroke kembalih sembuh, ikuti Perkongsian Pengalaman Pesakit Yang Semakin Pulih Setelah Diserang Stroke Kronik

Perkongsian pengalaman oleh suami kepada Puan Hafza yang telah diserang angin ahmar yang dikategorikan sebagai stroke pendarahan. Kuat semangat suami isteri ini dalam menempuhi peristiwa cemas ini.

Segala perkongsian ini adalah untuk kebaikan bersama dan memberikan sinar harapan sekiranya ada saudara mara dan pembaca yang merupakan pesakit stroke. Anda mungkin boleh mencuba tips dikongsikan ini. Tonton kisah benar ini.

Kisah yang dikongsikan sangat memberi inspirasi kepada kita semua. Kisah tentang seorang isteri (Puan Hafza Aein) yang tidak berputus asa dan kuat semangat apabila terpaksa menerima hakikat bahawa suami beliau ditakdirkan diserang penyakit Stroke pada usia muda.

Antara simptom atau gejala masalah stroke yang dihadapi ialah masalah pertuturan dan mati separuh badan.Namun, atas ketabahan dan berkat doa seorang isteri yang sangat menyayangi suaminya… beliau terus berikhtiar sehinggalah Allah izinkan beliau bertemu dengan ViVix Shaklee…

Setelah hampir setahun memberi sesudu kecil vivix shaklee secara konsisten, Alhamdulillah suami beliau kini menunjukkan kesan positif dan sudah mula bertutur dengan baik

Jadi masih ada harapan tinggi untuk sembuh, dan memberi peluang kehidupan kepada orang tersayang.

testimonial-stroke-shaklee

testimoni-vivix-stroke-01

kelebihan-vivix-shaklee

Bagaimana Nak Dapatkan Vivix Shaklee?

Vivix Shaklee dari bahan semulajadi Vivix adalah campuran antara botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Merupakan revolusi terbaru pemakanan polifenol dalam bentuk minuman botani. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang mengandungi sebatian tanaman berkhasiat seperti tinggi dengan antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Ikhtiar tingkatkan peluang kembali hidup ceria dan sihat dengan vivix shaklee. Cara nak dapatkan mudah sahaja. Hanya selangkah lagi untuk mendapatkan Vivix shaklee, apa tunggu lagi, cepat-cepat hubungi saya pengedar sah shaklee. Nak Special offer dengan pembelian VIVIX boleh hubungi saya.

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Blog kesuburan suami isteri
Boleh dapatkan secara online:

klik-disini

ATAU

11076060_10205879940454748_1548105164_n
daftar-sekarang1

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

logofuzy4

1 comment for “Rawatan Penyakit Stroke Atau Angin Ahmar Kembali Pulih

  1. May 1, 2017 at 12:34 AM

    memang terbaik rawatan dengan shaklee, dapat memberikan nafas baru kepada pesakit strok
    Ainul recently posted…12 Punca Tekanan Darah TinggiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge