Rawatan Kesuburan Mahal Tapi Gagal Mengandung? Masih Ada Harapan! Baca Ni

Rawatan moden untuk kesuburan suami isteri memerlukan perlaburan wang yang banyak, kebarangkalian berjaya tidaklah begitu tinggi. Ya setiap usaha rawatan kita kena bersiap sedia sama ada gagal atau berjaya. Jika sudah dilaburkan duit Ribuan hingga puluhan ribuan ringgit kita mesti mengharapkan rawatan berjaya. Setiap usaha pasti ada balasan.

Pregnant couple

Bagi menjayakan sesi rawatan kesuburan yang menelan kos yang tinggi adalah sangat digalakan untuk mengubah gaya hidup. Ramai yang beranggapan diri mereka sihat, cuma belum ada rezeki. Rezeki juga hadir bersama usaha.

Bagaimana nak memastikan diri lebih sihat?

Ikuti 13 garis panduan dan nasihat Pakar sakit Puan Dr. Hamid Arshat, seperti berikut:

cara-mudah-mengandung

tertarik saya dengan tips kesuburan suami isteri yang ke-sebelas sebelum meneruskan rawatan moden seperti yang dinyatakan dalam tips ke-duabelas.

suplemen-suplemen – multivitamin, folic, vitamin E dan C,logam-logam zinc dan selenium, fish oil, habbatus sauda.

Ketahuilah bahawa Jaminan melakukan rawatan kesuburan bukanlah seratus peratus akan berjaya. Jadi bagi menjayakan prosedur rawatan moden kehamilan adalah sangat di sarankan untuk mengamalkan beberapa suplemen bagi membantu tahap kesuburan suami isteri meningkat.

Prosedur ujian kehamilan.

  • X-ray HSG untuk buka saluran falopian menghasilkan kehamilan dalam 30% dalam tempoh 3-6 bulan. Alternatif rawatan tiup fallopio tersumbat <–KLIK SINI
  • Begitu juga prosedur D&C hydrotubation.
  • Jika Suami bermasalah: Rawatan suntik benih suami IUI juga menghasilkan 10 – 30 % kehamilan. Aternatif rawatan untuk suami <– KLIK SINI
  • Ubat subur clomid dan ubat subur suntikan gonadotropin juga sama hasilnya. Aternatif rawatan kesuburan wanita <– KLIK SINI
  • IVF ICSI begitu juga hasilnya 30 % kehamilan dengan kos tinggi RM15 – 20 ribu.
  • Pembedahan2 laparoscopy / minilaparotomy untuk mengatasi pelbagai penyakit – cyst, fibroids, endometriosis , tubes blocked dan lain2 menghasilkan 50 – 60% kehamilan dalan jangka panjang.

(sumber Dr.Hamid Arshat

Bagaimana Suplemen Shaklee dapat Membantu meningkatkan kesuburan Suami dan Isteri?

Peluang untuk hamil lebih tinggi dengan mengamalkan vivix shaklee serta suplemen yang disarankan oleh pakar sakit puan seperti diatas. Vivix membantu suami isteri dalam usaha mendapatkan cahaya mata di mana peranan Vivix adalah bertindak dari Sel DNA seseorang.

Vivix

Jika dilihat saranan oleh pakar sakit puan suplemen yang disarankan adalah merupakan vitamin anti oksidan. Vivix merupakan suplemen anti oksidan yang tinggi, bahan utamanya adalah 13 kali ganda resveratrol. Baca Lanjut –> Tingkatkan Kesuburan Isteri Dan Suami Agar Cepat Hamil Dengan Vivix

berjaya hamil dengan vivix

testimonial tingkat kesuburan dengan vivix

Testimonial tingkat kesuburan dengan vivix

 

set-kesuburan-shaklee-suami-isteri

Ikhtiar tingkatkan peluang mendapatkan cahaya mata dengan vivix shaklee dan beberapa suplemen lain semoga membantu Tubuh badan sihat dari dalam. Cara nak dapatkan mudah sahaja. Hanya selangkah lagi untuk mendapatkan suplemen shaklee , apa tunggu lagi, cepat-cepat hubungi saya pengedar sah shaklee. Nak Special offer dengan pembelian VIVIX boleh hubungi saya.

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge