Rahsia cantik Jelita Artis Malaysia Amalkan Sirap Ajaib

Ramai yang tidak tahu artis Malaysia sangat pentingkan kesihatan dan kejelitaan. Artis yang cun melecun tu mengamalkan suplemen shaklee. Mesti hairan kenapa mereka tidak mewar-war kan tentang penggunaan suplemen ini di media massa atau ada iklan di kaca TV.

rahsia cantik Artis Malaysia ambil shaklee

Duta Produk Shaklee

Biasanya artis diberi royalti untuk mempromosikan sesuatu produk, tetapi tidak seperti shaklee. Pihak syarikat tidak melantik sesiapa pun untuk menjadi duta produk. Pengguna adalah duta produk, ye awak saya dia sini sinun yang menggunakan produk merasa keberkesanannya adalah duta produk.

Produk baik tak perlu “membayar” duta mahal-mahal, terima kasih diatas pengakuan beberapa artis Malaysia yang anggun jelita cun melecun yang mengamalkan suplemen shaklee.

Artis Ambil Suplemen Terbaik

Gambar terpampang di atas ialah Emma Maembong, ada ke yang masih tidak kenal? Pelakon utama drama Isteri Separuh Masa. saya suka penampilan Emma Maembong sekarang, lebih islamik, sopan dan sesuai dengan perwatakkan yang lemah lembut. Ada ramai lagi artis Malaysia yang mengamalkan shaklee.

Rutin harian sebagai artis memerlukan tenaga dan mengekalkan kejelitaan sepanjang hari, jadual yang padat dan tidak menentu membuatkan pengambilan vivix shaklee adalah pilihan tepat! Artis Ambil Suplemen untuk Sihat, cantik dan Bertenaga. Ada lambakkan suplemen di pasaran, tetapi mereka tetap memilih suplemen shaklee. Ramai yang sudah bijak menilai dan memilih.

Antara Artis yang mengamalkan Suplemen Shaklee

Emma Maembong

Emma Maembong minum Vivix Shaklee

Emma Maembong minum Vivix Shaklee

Rita Rudaini

rita rudiani vivix

 

Ayu raudhah

ayu raudhah vivix shaklee

 

Ini hanya sebahagian artis yang mendedahkannya, ketiga-tiga personaliti ini terkenal dengan wajah yang cantik jelita. Mereka mengamalkan tonik anti pernuaan iaitu vivix.

Apa itu Vivix?

Vivix merupakan supplement anti-penuaan terhebat keluaran Shaklee. Kenapa ianya hebat? Kerana ia menentang penuaan sehingga ke peringkat DNA. Jadi, keseluruhan sel tubuh anda akan diperbaharui semula, bukan setakat pada kulit wajah sahaja. Ini akan menjadikan anda lebih bertenaga untuk menjalani kehidupan harian.

4 cara Penuaan sel berlaku

1 Kerosakan DNA

Tubuh kita mengalami kerosakan DNA hampir setiap hari dan ia akan menyebabkan proses penuaan terjadi dengan cepat. Vivix membantu memperlahankan proses tersebut dengan membaiki DNA yang rosak.

2 Pengawalan genetik

yang boleh menyumbang kepada kemerosoran umur pada tahap selular. Ramuan Vivix mengkatifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

3 Kemerosotan metabolisma sel.

Mitochondria di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan pembentukan baru mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel.

4 Penimbunan protein AGE (advanced glycation end products)

Boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Vivix membantu melambatkan pembentukan protein AGE.

Testimonial Vivix untuk kulit wajah

kulit cantik vivix

 

Terdapat banyak lagi testimonial kulit kembali cantik selepas mengamalkan vivix shaklee. Bonus pengambilan vivix bukan hanya untuk cantik sahaja, malah untuk kesihatan menyeluruh.

Article menarik:

Bertindak bijak dengan pemilihan produk kecantikkan, tidak semua merangkumi 1001 khasiat seperti vivix. Order sekarang untuk mendapat impak maksima, boleh klik di bawah untuk membuat pesanan.

klik-disini

ATAU

11076060_10205879940454748_1548105164_n
daftar-sekarang1

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

1 comment for “Rahsia cantik Jelita Artis Malaysia Amalkan Sirap Ajaib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge