Produk Shaklee Yang Wajib Ada di Setiap Rumah Untuk Rawatan Kecemasan

[k e c e m a s a n]
.
Dalam banyak-banyak products ini adalah first aid ahkak…guna hari-hari dan bila kecemasan.. ?

vitamin-shakleejpg
.
1. Herbalblend
?????? Kalau gatal gatal anak-anak kena gigit nyamuk (kecemasan sangat! ?), ellergic, ruam etc memang lumur herbal blend.. Sbb ajar anak-anak pakai herbablend depa guna selalu walaupun tak cemas mana pun… Satu tube boleh tahan lama,tp kalau tak simpan lepas guna, sehari boleh habis… Tak risau anak-anak main sbb tak beracun dan free paraben tau..
.
2. Basic H
????
Ok..yang ni memang sangat berjasa untuk kami.. Incase anak demam temperature panas melampau, boleh lap badan anak dgn air campuran beberapa titis basic H, Kadang-kadang bagi mandi terus…
.
Alhamdulillah temperature turun cepat.. Kes kalau jadi tengah malam si abah kerja memang ibu buat rawatan kecemasan mcm ni la… .
Molekul campuran basic H sangat halus..cepat meresap dlm kulit, yg penting bebas bahan kimia bahaya. Memang tak ragu-ragu nak guna…
.
Dah 3 tahun dah buat untuk anak-anak.. Ubat? Jenuh ibu berperang nk bg anak makan ubat… Si kakak mmg rela “ibu boh air dekat kepala” huhu
.
Kecemasan juga bila ibu mertua call dah on the way nak mai rumah… Mop lantai, lebih mop basuh toilet bowl kasi bercaya gittewwww.. basic H sgt membantu hehehe
.
3. Alfalfa + Pappermint ginger ???????????
Kalau cerry berry campuran dua products ini terrrsangat la membantu, bancuh 10biji alfalfa + 4biji peppermint ginger minum suam2..cepat lega, Alfalfa utk buang toksin jahat punca cerry berry.. Peppermint ginger buang gas-gas jahat ??
.
4. Herblax ????
Cemas oii kalau nk memerut tapi tak keluar…sila la telan 4biji Herblax sebelum tidur…esoknya senyum dalam toilet..legaaaa
.
@puan_fuzy.idris ・・・
@puan_fuzy.idris
・・・
@puan_fuzy.idris ・・・
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ?
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ???
======================
Ig: @puan_fuzy.Idris ?0174009734 fuzy
.
#shaklee #pengedarshakleebayanlepas#pengedarshakleepoliteknikseberangperai #redahje#pengedarshakleepermatangpauh #pengedarshakleebukitmertajam#codshaklee #tsunamishaklee #pts4kebaboom #vitamincantik
#vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Blog kesuburan suami isteri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge