Pengedar Shaklee Pontian, Pekan Nenas, Kulai dan Kawasan Sekitar

Anda ingin membeli produk Shaklee ditempat anda? Ya betul! anda telah jumpa Pengedar Shaklee dengan Konsultasi premium apabila menjadi pelanggan beliau. Terkenal dengan Stokis Shaklee Pontian, Pekan Nenas, Kulai dan kawasan berdekatan.

Apa lagi, anda boleh hubungi terus Puan Lenda di talian 0197527524, atau klik sahaja nombor telefon yang ini untuk terus ke aplikasi whatsapp. Puan Lenda juga membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) Kawasan sekitar dari Sekitar Bandar Pontian, Gelang Patah, Skudai, Kulai,Nusajaya, Iskandar Puteri sehingga sekitar Bandar Johor Bahru.

Kenali Puan Lenda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Nama saya Endawati Binti A.bakar lebih mesra dengan panggilan Lenda. Merupakan pengedar berdaftar yang sah bagi produk Shaklee. Ibu kepada dua orang anak dan surihati kepada Lukman Bin Abu Bakar Lenda adalah pekerja swasta di sebuah kilang yang terletak di johor bahru , merupakan anak kepada 2 orang cahaya mata Ariana Qisya Qistina (7 Tahun) dan Harith Ziyad (3 Tahun). memiliki diploma dalam bidang perakaunan (KTC kolej). dan Kini menetap di Nusajaya, Johor.

Bagaimana Puna Lenda Jatuh Cinta dengan Shaklee

  • Kulit wajah rosak (breakout) akibat salah pakai produk

Bermulanya jatuh cinta dengan Shaklee disebabkan muka breakout teruk. Masa tu ceritanya nak kulit cantik jadi main pakai sahaja produk tempatan yang belambak dipasaran sehingga terlupa kewujudan bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan hydroquinone.

Apabila saya berhenti penggunaannya jerawat mula naik dengan mendadak seperti dipaksa-paksa untuk keluar. Saya disyorkan oleh Pn Masita mengamil supplement iaitu energizing Soy Protein (esp), vita e dan Sustained Release vita c. Dengan pengambilan 3 produk ini alhamdulilah jerawat semakin kecut, parut-parut jerawat juga semakin hilang dan yang paling seronok kulit muka sudah licin. Hilang sudah lopak-lopak seperti kawah gunung berapi. Happy!

  • Ketumbuhan di Pundi Kencing tak jadi operate

Sebenarnya saya dari 2008 selalu sangat kena kencing kotor. Kadangkala bila buang air, air kencing keluar bercampur dengan darah serta darah beku. Boleh dikatakan dalam setahun 2 hingga 3kali saya akan menghadapi masalah itu. Hinggalah tahun 2014, keadaan jadi semakin teruk dan doctor sahkan thumor di pundi kencing. Allah! Tak tercapai dek akal akan kena sakit macam ni. Lepas discharge saya teringat tentang kelebihan vivix Shaklee yang pernah saya baca. Jadi saya ambil keputusan untuk terus beli.

Alhamdulilah dalam masa sebulan consistent amalkan vivix, hari yang sepatutnya check up untuk tetapkan tarikh operate kecil untuk ambil sampel thumor dalam pundi kencing. Tiba-tiba doktor jadi hairan, thumor sudah hilang.

Nak Bantu Ramai Orang Lebih Sihat Apabila Merasai Sendiri Kesan Shaklee

Allah sahaja yang tahu perasaan masa itu, lega sangat-sangat. Alhamdulillah hari ini saya rasa lebih sihat dan saya yakin untuk menyebarkan kebaikan produk Shaklee kepada semua untuk membantu mereka yang memerlukan. In shaa Allah!

Dengan Ekonomi sekarang yang semakin merundum, nilai wang kita terlalu kecil, sehinggakan cukup-cukup makan untuk makan pakai dan sedikit kelengkapan rumah dengan itu lenda dengan rase rendah diri nya…ingin berkongsi sama-sama anda di luar sana peluang yang ada depan mata.

Keseronokan menjadi ahli bukan sahaja bila Lenda dapat membeli produk Shaklee dangan harga ahli yang jauh lebih murah tetapi Lenda dapat berkongsi cerita tentang kebaikannya kepada semua dan dalam masa yang sama Lenda dapat menjana pendapatan dengannya.

Mungkin ramai yang beranggapan perniagaan Lenda jalankan ini adalah merupakan FENOMENA semata-mata dan akan lenyap tak lama lagi. Tapi tahukah semua Shaklee telah mula beroperasi pada tahun 1956 dan masih kekal sebagai supplement pilihan no.1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia.

Jadi Ahli Shaklee Untuk Penjimatan Wang Anda

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE
Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (SEUMUR HIDUP). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Lena untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.
KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.
3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah je kan, klik

0197527524

terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada Puan Lenda

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch Shaklee Johor di Johor Bahru anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri, Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda. Ekspress enrollment

klikdisinidaftarsekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge