Pengedar Shaklee Nibong Tebal, Parit Buntar, Batu kawan Dan Sekitar

Najwa merupakan pengedar shaklee aktif sekitar Nibong Tebal, Parit Buntar, Batu Kawan dan kawasan sekitarnya. 017452708 klik Hotline ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp Najwa. READY STOK dan dapatkan temujanji jika ingin COD kepada anda! Dapatkan KONSULTASI PREMIUM dengan setiap pembelian.

Selain itu, Najwa juga ada membuat perkhidmatan Cash On delivery (COD) di kawasan berikut: Batu Kawan, Simpang Ampat, Sungai Bakap, Bukit Tambun, Pearl City, Bandar Bharu dan kawasan berhampiran.

Pengedar Shaklee Nibong Tebal, Parit Buntar, Batu Kawan dan Kawasan Sekitar

Boleh dapatkan produk shaklee dengan Najwa dan sangat Beruntung orang Nibong Tebal, Pulau Pinang. Tak perlu lagi Pos atau Pergi ke Branch Shaklee. yang terletak di Bandar Sunway, Seberang Jaya Pulau Pinang.

Jatuh Cinta Dengan produk Shaklee

Najwa masih bekerja di syarikat swasta, menjalankan perniagaan shaklee kerana ingin membantu penduduk sekitar rumahnya bagi mudah mendapatkan produk shaklee.

Disebabkan jatuh cinta akan produk shaklee timbul kesedaran untuk berkongsi kebaikan produk. Bermula dengan mengamalkan vitamin C Shaklee untuk kesihatan dalaman. Percaya dengan shaklee – ada diantara produk yang berusia ratusan tahun masih kukuh berada dalam pasaran dunia, tambahan shaklee satu-satunya syarikat suplemen yang berani melakukan landmark study.

Keputusan Landmark study juga sangat meyakinkan pengguna untuk memilih shaklee sebagai makanan tambahan.

Cara Nak Dapatkan Produk Shaklee Murah dan Jimat

Ada cara nak dapatkan produk shaklee super jimat sudah tentu pada harga ahli. Caranya daftar keahlian shaklee dengan Najwa. Anda boleh menikmati keistimewaan ahli shaklee seperti berikut, walaupun hanya ahli untuk makan sendiri.

 

Kelebihan Ahli:

1. Sudah semestinya produk pada harga ahli. Jimat 15% – 20% dari harga runcit
2. cash back/ bonus dari pembelian terkumpul bulanan, paling minima 150uv
3. Ada system online sendiri di shaklee2u.com.my – anda boleh melihat promosi setiap bulan dan pembelian secara online boleh dibuat
4. Promosi bulanan khas untuk ahli, promosi vitamin percuma dll

Tidak semestinya ahli untuk buat bisness. makan sendiri bersama family dan kawan-kawan pun boleh ?

Tetapi jika ingin menambah pendapatan dan mengetahui selok belok perniagaan shaklee Pn. Rafiza boleh membantu. Kami mempunyai kumpulan sokongan yang besar untuk membantu anda!

Bagaimana Nak daftar sebagai ahli Shaklee

1. Boleh hubungi Najwa di talian  0174527087 – klik untuk terus Whatsapp

2. Terus isi maklumat didalam web shaklee,  klik link berikut :

klikdisinidaftarsekarang

Daftar ahli shaklee, sponsor ID: 1281633 NAJWA

Jangan ragu-ragu nak bertanya ya! Najwa SID Pro boleh bantu anda!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge