Pengedar Shaklee Kuala Lumpur konsultasi Tip Top!

Bagi mendapatkan produk shaklee beserta konsultasi premium, cara pengambilan produk dengan betul boleh segera hubungi Pn. Ummi di Talian 0139811431 (klik untuk terus WhatsApp). Exclusive dengan pembelian produk shaklee.

Pn. Ummi komited dalam memberi khidmat Konsultasi serta boleh membuat Penghantaran Produk di sekitar kuala Lumpur seperti Sri Rampai, Wangsa Maju, Setapak, Pantai Dalam, Maluri, Setiawangsa dan kawasan berdekatan.

Kenali Pengedar Shaklee Di Kuala Lumpur

Serba sedikit mengenai latar belakang Saya, nama Pn. Ummi kalthum, saya merupakan seorang isteri dan suri rumah sepenuh masa. Alhamdulillah kini rumahtangga kami telah dikurniakan sepasang Cahaya mata. Saya merupakan pemegang ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan bioperubatan, dan kini memilih untuk komited sepenuhnya kepada keluarga.

Saya sangat prihatin dalam menjaga kesihatan seisi keluarga saya, dan dengan itu saya memilih produk Shaklee sebagai pemakanan tambahan harian keluarga saya. Sebagai pengguna Shaklee, saya juga merupakan pengedar Shaklee berdaftar.

Pengguna Shaklee Sejak 2014 dan Aktif berkongsi kebaikan Shaklee

Seperti yang saya nyatakan, saya sangat prihatin terhadap kesihatan keluarga saya. Jadi memilih Shaklee sebagai suplemen adalah paling tepat Walaupun terdapat banyak suplemen di pasaran.

Kenapa Shaklee?

Shaklee telah buktikan yang anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanan.

Kesemua produk shaklee direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan.

Malah, shaklee telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat.

Shaklee sentiasa mengutamakan Bumi – shaklee adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita.

Selain itu dengan adanya landmark study shaklee saya bertambah yakin dengan produk shaklee.

Bermula Dengan Daftar Ahli Shaklee Untuk Berjimat Dan Rupanya Boleh Menjana Pendapatan

Pada Mulanya Pn. Ummi daftar ahli untuk dapatkan produk pada harga Ahli, lebih jimat untuk kegunaan ahli keluarga. Ramai yang ingat daftar ahli Wajib bisnes. Oh tidak Daftar ahli ini sangat digalakan selain harga lebih Jimat, ahli juga dapat menikmati setiap bulan Promosi Produk percuma (T&C).

Kemudiannya, setelah beberapa lama mengamalkan suplemen shaklee, Pn. Ummi berhasrat untuk menyebarkan kebaikan shaklee kepada penduduk setempat.

Memandang produk Shaklee memberi kesan positif Kini Pn. Ummi bergiat aktif Dalam Shaklee.

Tanya Pn. Ummi Bagaimana Daftar Ahli shaklee

Anda buat pilihan bijak untuk daftar ahli shaklee. Pendaftaran Ahli boleh terus dibuat dengan Pn Ummi dibawah ID 1106847 UMMI KALTHUM terus contact ditalian 0139811431 <— klik untuk terus whatsApp.

Jika ingin membuat express enrollment (daftar ahli dalam talian) hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda.

klikdisinidaftarsekarang

sponsor ID: 1106847

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge