Pengedar Shaklee Klang, Banting Dan Sekitar 0192654451 (Pn. Rafiza)

Puan Rafiza merupakan Pengedar Shaklee aktif di Klang, Banting, Teluk Panglima Garang dan kawasan sekitar. klik Hotline ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp 0192654451 Puan rafiza. READY STOK dan COD kepada anda! Dapatkan KONSULTASI PREMIUM dengan setiap pembelian.

Selain itu, Pn. rafiza boleh COD berdekatan Klang seperti Port Klang, Bukit Tinggi, Bukit Raja, Setia Alam, Kuala Langat dan Shah Alam. Selain Itu Pn. Rafiza Juga boleh membuat pengantan sekitar Kuala Selangor dan Tanjung karang, kerana sering pulang ke rumah kediaman ibubapanya.

Jika anda tidak keberatan untuk self pickup boleh datang ke kediaman beliau di Jugra. Sekiranya anda berada diluar kawasan yang tersenarai, Pn Rafiza menyediakan khidmat pengeposan keseluruh malaysia termasuklah Sabah dan Serawak.

Anda Pasti Berpuas Hati Jika Membeli Produk Shaklee dengan Beliau

Dijamin Produk Shaklee Cepat sampai ke tangan anda berserta konsaltasi premium dan percuma. konsultasi cara pengambilan suplemen shaklee dengan betul supaya mendapat kesan yang lebih optimum adalah sangat penting.

Pn. Rafiza sangat komited untuk membantu pelanggan untuk mudah mendapatkan produk shaklee. Selain itu jika anda ingin mendapatkan harga kasih sayang Pn Rafiza menawarkan untuk pendaftran ahli shaklee.

Daftar Keahlian Shaklee Bersama Pn. Rafiza

Apa kelebihan mendaftar keahlian shaklee bersama Pn. Rafiza?

Sudah semestinya dapat berhubung terus dengan pengedar shaklee Sungai Petani ini dengan lebih dekat untuk mengetahui tentang SUPPLEMENT SEMULAJADI SHAKLEE

Kelebihan menjadi Ahli shaklee:

1. Mendapat harga ahli. Iaitu lebih jimat 15% – 20% dari harga biasa.
2. Layak mendapat cash back/bonus dari pembelian terkumpul bulanan, jika memenuhi syarat
3. Mendapat ID dan ada system online sendiri di www.shaklee2u.com.my

4. ID dapat digunakan di mana-mana branch Shaklee.

5. Promosi bulanan khas untuk ahli, promosi vitamin percuma dan sebagainya.
Menjadi ahli shaklee tidak semestinya ahli untuk berniaga. Makan sendiri bersama keluarga dan kawan-kawan pun boleh, kerana lebih jimat.
Tetapi jika ingin menambah pendapatan dan mengetahui selok belok perniagaan shaklee Pn. Razian boleh membantu. Kami mempunyai kumpulan sokongan yang besar untuk membantu anda!

Bagaimana Nak daftar sebagai ahli Shaklee

1. Boleh hubungi Pn. Rafiza di talian 0192654451 – klik untuk terus Whatsapp

2. Terus isi maklumat didalam web shaklee,  klik link berikut :

klikdisinidaftarsekarang

Daftar ahli shaklee, sponsor ID: 1280693 RAFIZA BINTI OTHMAN

Jangan ragu-ragu nak bertanya ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge