Pengedar Shaklee Kelantan 013-9189500 (Ayu)

Pengedar Shaklee Kelantan yang bergiat Aktif dalam menyebarkan kebaikan vitamin Shaklee di kawasan sekitar Pasir Mas dan Kota Bharu.

Boleh menghubungi Puan Noor Idayu (Pengedar Shaklee Kelantan) di talian 013-9189500. Cara Mudah untuk mendapatkan vitamin SHAKLEE di sekitar Kota Bharu,Rantau Panjang, Meranti, Lati, Lemal, Pasir Mas, Salor, Pendek, Pintu Geng, Wakaf Che Yeh, Wakaf Bharu, Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Kubang Kerian dan kawasan sekitarnya. 

pengedar-shaklee-kelantan-013-9189500

Kisah Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Puan Ayu Pengedar Shaklee Kelantan bukan sahaja menjual, bahkan terlebih dahulu menjadi pengguna tegar shaklee dan kemudian hanya berkongsi kebaikan shaklee dengan rakan-rakan. ikuti kisah Puan Ayu Pengedar Shaklee kelantan.

Masa sambung belajar dulu, saya mengandungkan anak pertama. Mulanya ingatkan boleh teruskan perjuangan seperti rakan-rakan yang lain. Tapi, perancangan Allah lebih hebat. Saya tak dapat nak teruskan pengajian disebabkan oleh masalah ‘morning sickness’ yang teruk ditambah pula dengan masalah ‘bleeding’ di awal kehamilan.
Mula kenal Shaklee ni sebab kawan yang ‘promote’. Sebelum tu memang dah baca tentang produk ni. Tapi, takut nak cuba. Dah kawan tu bagi harga ahli, percuma jadi ahli kalau beli full set kehamilan. Saya sambar terus la peluang ni.
Sudah jatuh cinta dengan set hamil, rasa nak ada pendapatan sendiri. Maklumlah, ada kelulusan tinggi tapi Allah takdirkan jadi suri rumah untuk jaga, didik dan asuh anak dengan kedua tangan ini. Pada mulanya rasa takut, tapi apabila dah tengok jumlah wang dalam akaun semakin bertambah, semakin laju je berbisnes.
Syoknyer bisnes Shaklee ini, kita sentiasa dipantau oleh mentor-mentor yang hebat dan ahli kumpulan yang saling membantu dan menyokong antara satu sama lain. Segalanya diberikan tunjuk ajar daripada zero to hero, daripada A – Z. Nak pos barang pelanggang tak perlu ke pejabat pos pun tak apa, Shaklee yang uruskan.

Hubungi Puan Ayu Untuk Dapatkan Shaklee

Biasanya saya hanya ke cawangan Shaklee Kelantan di Kota Bharu sekiranya ada pelanggan yang minta COD atau ‘delivery’ je. Saya ada beberapa kawasan yang selalu saya buat penghantaran seperti kawasan Rantau Panjang, Meranti, Lati, Lemal, Pasir Mas, Salor, Pendek, Pintu Geng, Wakaf Che Yeh, Wakaf Bharu, Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Kubang Kerian dan kawasan sekitarnya. Namun, jika pelanggan berada di luar kawasan penghantaran saya, saya boleh juga buat penghantaran dengan sedikit caj tambahan.

Ingin dapatkan Produk Shaklee pada Harga Ahli dan boleh Menjana Pendapatan

Jika Kawasan Penginapan anda berhampiran dengan Branch Shaklee kelantan di Kota Bharu anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri, Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda.

klikdisinidaftarsekarang

sponsored ID: 1133646

Sekiranya ada yang berminat nak tambah pendapat bulanan tanpa perlu serabut fikirkan masa, cara dan kerahan tenaga untuk pos barang, tapi barang sampai dengan selamat kepada pelanggan, boleh hubungi saya. COD kepada pelanggan boleh buat masa hujung minggu, cuti ataupun selepas waktu bekerja. Untung runcit masuk poket, bonus dapat pertengahan bulan masuk akaun. Sambil pakai bedak sejuk pun boleh lagi buka kedai online…best kan??

Hubungi saya untuk memiliki produk Shaklee dan juga jana pendapatan sampingan dengan Shaklee.
pengedar-shaklee-kelantan

Hubungi saya segera pengedar shaklee kelantan untuk mendapatkan produk shaklee beserta consultasi premium

pengedar-shaklee-kelantan-ayu
 Pengedar Shaklee- Kawasan COD : Rantau Panjang, Meranti, Lati, Lemal, Pasir Mas, Salor, Pendek, Pintu Geng, Wakaf Che Yeh, Wakaf Bharu, Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Kubang Kerian
Call / sms / WhatsApp :  +6013-9189500
Email : nooridayu.mr@gmail.com
Facebook : IdAyu Irdina

2 comments for “Pengedar Shaklee Kelantan 013-9189500 (Ayu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge