Pengedar Shaklee Di Pasir Puteh, Jerteh dan Besut 0142998622 – Tini

Pengedar Shaklee di Kelantan iaitu sekitar Kota Bharu, Pasir Puteh, Jerteh dan Besut boleh mendapatkan produk shaklee berserta khidmat konsultasi dari pada Fatini dengan menghubungi beliau di talian 0142998622.

Pengguna Setia Produk Shaklee

Fatini bukan sekadar menjual, namun sudah lama mengamalkan suplemen shaklee, diri sendiri dan kaum keluarga sudah merasai keberkesanan shaklee. Fatini mengambil Inisiatif untuk berkongsi kebaikan Shaklee kepada orang ramai. Boleh membuat penghataran produk shaklee di kawasan sekitar Kota Bharu, Pasir puteh, Jertih, Besut dan kawasan sekitarnya.

Banyak produk shaklee yang telah diamalkannya, terutamanya vivix,  ostematrix, vitamin c, omega guard, ESP dan sebagainya.

Usahawan Muda Berjaya

Fatini amat menitik beratkan tentang kesihatan keluarga, Fatini telah memilih Suplemen Shaklee untuk keluarganya yang terbukti selamat, semulajadi dan berkesan. Satu-satunya suplemen yang terbukti secara kajian klinikal dan landmark study.

Minat dalam bidang perniagaan, Fatini juga mengambil peluang untuk berniaga bagi memudahkan penduduk sekitar Kota Bharu, Pasir puteh, Jertih dan Besut khusunya untuk mendapatkan produk Shaklee.

Perkhidmatan yang disediakan

1. Konsultasi percuma

Fatini pengedar shaklee yang murah dengan senyuman dan mesra, pakar dalam konsultasi cara pengambilan suplemen dengan betul dan memberi kesan optimum.

2. Pendaftaran keahlian

Fatini boleh mendaftaran anda sebagai ahli shaklee untuk mendapatkan banyak kelebihan sebagai ahli shaklee,  antaranya:

  • Harga ahli lebih jimat,antara 15% – 20% daripada harga biasa
  • Cash back/ bonus dari pembelian terkumpul bulanan. Layak dapat Walaupun tidak berniaga
  • Ada ID sendiri dan system online sendiri di www.shaklee2u.com.my
  • Promosi bulanan khas utk ahli, promosi vitamin percuma dan banyak lagi.

Kelebihan diatas tidak semestinya ahli untuk buat business. Ahli makan sendiri bersama keluarga dan kawan-kawan pun boleh ?

Berminat untuk menjana pendapatan?

Pilihan tepat bersama team Fatini, kena team yang bergerak aktif dalam menjalankan business shaklee. Anda tidak keseorangan, bekerja dalam kumpulan dan tidak akan membiarkan anda terkontang kanting.

Dibawah Naungan Leader Berkaliber dan kumpulan Aktif

Bermodalkan RM80 untuk mendartar keahlian, kita bersama-sama ada peluang menjana pendapatan tanpa had. Shaklee merupakan business tanpa kerugian, kerana tidak perlu menjerat leher untuk membuat pinjaman bank.

Jangan buang masa lagi, daftar ahli sekarang dan ubahlah gaya hidup anda.

NUR FATINI

Klik No.telefon dibawah untuk terus whatsapp

0142998622

Klik gambar untuk terus ke facebook Nur Fatini

Pengedar Shaklee Di Pasir Puteh, Jerteh dan Besut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge