Pengedar Shaklee Di Melaka Boleh COD Dan Ready Stock

Sudah tentu anda mencari Pengedar Shaklee Melaka untuk mendapatkan produk suplemen shaklee No. 1 pilihan rakyat Malaysia. Shaklee terbukti semulajadi, selamat dan berkesan. Hubungi Wakil Shaklee Kami Yang berada Di Melaka iaitu Pn. Yaya di Talian Panas¬†0133529771 <— klik No untuk terus ke Aplikasi WhatApps beliau.

Wakil aktif pengedar shaklee Melaka ini membuat khidmat Cash On Delivery (COD) Di Kawasan Masjid Tanah, Tanjung Bidara, Alor Gajah, Sungai Udang dan Kawasan berhampiran.

Kenali Pengedar Shaklee No. 1 di Melaka

Assalamualaikum semua. Saya puan nur hayatulnuhus binti md nizam. Lebih mesra dengan nama singkatan Yaya. Berasal dari Kedah dan sekarang menetap di Masjid Tanah Melaka demi mengikuti Suami yang sedang bertugas di Sini. Saya merupakan seorang isteri dan surirumah sepenuh masa. Mempunyai seorang cahaya mata yang masih menyusu. Saya memilih sebagai Surirumah demi memastikan anak saya dijaga rapi dan menjayakan penyusuan susu ibu.

Shaklee Sebagai Suplemen Saya Sejak Tahun 2015

Saya mengamalkan Shaklee sejak zaman anak dara sunti lagi sebagai suplemen harian saya. Selepas saya berkahwin saya amalkan suplemen shaklee sebagai ikhtiar zuriat, kerana saya ada masalah period tidak teratur. Alhamdulillah ikhtiar berhasil.

Apabila sudah mempunyai seorang cahaya mata, saya teruskan mengamalkan suplemen shaklee,  sebagai makan tambahan dan ingin mengekalkan nutrisi di mana saya masih menyusu, sering keletihan dan sentiasa berasa lapar. Selain itu tumit saya akan menjadi sakit dan merekah disebabkan kekurangan kalsium. Oleh itu, saya memilih produk shaklee untuk mengekalkan nutrisi serta menjadi sihat dan bertenaga sepanjang hari.

Supplement shaklee yang lengkap dengan bahan 100% semulajadi yang dikajian lebih daripada 100 tahun dahulu membuatkan saya yakin untuk mengambil supplement ini.

Business untuk Berkongsi kebaikan Dan Shaklee Effect Kepada Anda!

Setelah Shaklee memberi kesan positif kepada saya, saya juga berkongsi kebaikan ini bersama keluarga. Tak cukup dengan itu kini saya berhasrat ingin teruskan perkongsian ini dengan penduduk Melaka.

Bagi Pelanggan yang ingin mendapatkan shaklee di kawasan Masjid Tanah, Tanjung Bidara dan Alor gajah Saya sedia membuat perkhidmatan COD. Jika anda ingin mendapatkan produk boleh menghubungi saya ditalian 0133529771 sms whatsapp. Saya membuat pesanan melalui Cash On Delivery serta Pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

Daftar Ahli Shaklee Untuk Dapatkan Produk Dengan Harga JIMAT!

Jika anda berhasrat untuk teruskan shaklee sebagai suplemen harian seisi keluarga di cadangkan untuk terus mendaftarkan ahli.

Saya boleh uruskan pendaftaran keahlian anda dengan mudah dan cepat!

Pendaftaran keahlian RM70 anda akan mendapat keistimewaan seperti berikut:

1. Harga produk lada harga ahli. jimat 15% – 20% dari Harga runcit
2. cash back/ bonus daei pembelian terkumpul bulanan
3. ada system online sendiri di shaklee2u.com.my
4. Promosi bulanan khas utk ahli, promosi vitamin percuma dll

tak semestinya ahli untuk buat bisnes. makan sendiri bersama family dan kawan-kawan pun boleh ?

Pengedar Shaklee Melaka

Nama: Pn. Yaya

Contact: 0133529771

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge