Luahan Hati Tertipu Dengan Shaklee, Apa Wanita ini Buat..

Tertipu dengan shaklee, kerana ramai tak sedar dengan konsep business Shaklee ini adalah Multi level Markerting (MLM). Sebelum Saya pergi lebih lanjut ikuti perkongsian Wanita ini, paling terharu ayat dihujung video sila tonton sampai habis.

Duit Tak Penting Pun!

Dari luahan hati Puan fatimah Azzahra kita tahu zaman sekarang walaupun bekerja masih perlu mencari alternatif lain bagi meneruskan kelangsungan hidup. Apatah lagi sebagai surirumah seperti saya nak cari duit poket, perlulah buat sesuatu daripada duk merungut itu ini masalah ekonomi negara kita.

Dengan apa yang dikongsikan Puan fatimah Azzahra terigat akan Petikan ini lebih kurang saya pernah terbaca dalam status facebook. Inilah reality hidup sekarang.

Duit Tak penting pun, hujung bulan bayar kereta, rumah, sekolah anak, mengasuh anak, diapers anak, susu, bil telefon, bagi mak ayah, bil astro, bayar cukai pintu, bil internet, barang dapur, personal loan, duit kutu, duit insuran family jilake banyak pula guna duit.

Shaklee MLM ke?

Saya juga seperti Wanita tersebut, berjodoh dengan business shaklee dan mendalami sistem shaklee Alhamdulillah saya sangat berpuas hati. Ketika sedang buntu dengan dugaan yang membataskan untuk saya pergi bekerja Allah lorongkan saya dengan shaklee.

Yuran pendaftaran masa itu RM75, sekarang ada GST RM80. Saya daftar tanpa mengetahui Shaklee adalah antara syarikat MLM. TERTIPU! oh tidak, kerana saya tiada basic dalam bisnes dan saya memang mencari mentor untuk guide saya dalam selok belok bisnes.

The best shaklee kita ada upline sebagai mentor untuk sama-sama bangun. Kita tak perlu bayar mentor untuk ajar bahkan shaklee yang akan bayar. Menarik bukan? Berapa bayaran untuk 1 sesi belajar marketing? dari ratusan RM sehingga ribuan RM yang ditawarkan diluar sana, balik dari seminar tak buat dan lupa! melayang duit.

Apa lagi yang Best dalam shaklee ni – paling best pendapatan Downline boleh melebihi Upline! Mesti kerja gila MLM jenis apa ini?

Gila atau tidak, inilah MLM patuh Syariah, siapa usaha lebih pasti akan dapat ganjaran lebih. Tiada istilah bekerja untuk upline “NO!”

Hakikatnya, Shaklee mmg MLM yang luar tabi’ (luar biasa). sebab:- Produk shaklee tak payah MLM pun mmg orang cari dan beli. Kerana telah terbukti sangat berkesan dan tidak memudaratkan.

Daftar Shaklee Seumur Hidup

Ramai yang walk in ke branch shaklee untuk beli sendiri, ini adalah contoh bila produk bagus, tak perlu nak paksa orang beli. Namun bagi mereka yang Walk in tanpa ID shaklee tak boleh nak beli. Bagaimana nak ada ID? senang je daftar sendiri. Klik untuk Daftar keahlian Shaklee hari ini.

daftar-sekarang1

Mudah je kan? banyak Kelebihan Ahli:

1. harga ahli. jimat 15% – 20% dr retail price
2. cash back/ bonus dr pembelian terkumpul bulanan
3. ada system online sendiri di shaklee2u.com.my
4. Promosi bulanan khas utk ahli, promosi vitamin percuma dll

tak semestinya ahli utk buat biz. makan sendiri bersama family n kawan2 pun boleh ?

untuk info lanjut dan konsultasi PERCUMA hubungi saya:
Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.
Call/Sms/Whatsapp: 017-4009734
khidmat nasihat percuma untuk pelanggan saya sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge