Bagaimana Surirumah Boleh Menjana Pendapatan 4-5 Angka Sebulan Hanya Dari Rumah

Membaca Tajuk sahaja telah menjadi tanda tanya. Betul ke surirumah boleh dapat Gaji sebanyak itu. Sebenarnya hal ini tidak pelik pun, zaman ibu bapa kita 20-30 tahun dulu pun ada, cuma pendapatan terbatas kerana perniagaan masa itu dijalankan secara offline dengan ketuk pintu rumah ke rumah.

Sekarang zaman makin canggih, dunia tanpa sempadan. Duduk rumah senyap-senyap akaun bank masuk duit.

 

Kisah benar dari diri sendiri. Terbukti boleh menjana income hanya dari rumah

Kisah ini daripada page supermom success story <— Klik untuk terus ke page tersebut

TESTIMONI 2 : FUZIAH IDRIS

[SHAKLEE TAWARKAN BISNES MODAL RENDAH TANPA KERUGIAN]
.

Assalamualaikum, saya Fuziah Idris berumur 33 tahun bakal ibu anak empat. Merupakan Surirumah sepenuh masa dan memilih shaklee sebagai sumber pendapatan bagi menampung keperluan keluarga yang makin membesar.
.

Saya daftar keahlian shaklee pada september 2013. Pada masa itu saya sedang cari peluang menjana pendapatan dimana ketika sedang mengandung anak kedua. Agak susah sebuah Syarikat akan tanggung risiko ambil wanita sedang mengandung bekerja.
.

Alhamdulillah, syukur Allah dorongkan saya mendaftar ahli shaklee. Saya Daftar ahli shaklee kerana kemampuan saya untuk mula berniaga dibawah RM100. Saya sudah survey nak jadi agen produk saya tak berkemampuan, buntu fikir nak berniaga apa. Bermula dengan modal RM75 ketika itu untuk mendaftar keahlian dan saya akui ‘zero’ Modal untuk membeli stock. Jadi setiap order saya akan minta bayaran.
.

Pendekkan cerita pada bulan pertama daftar ahli, Walaupun tak sampai 2 minggu promot dengan kawan-kawan dapat la bonus +/-RM25 tidak termasuk untung runcit. Rasanya dalam ratus-ratus jugalah keuntungan runcit dan bonus, kiranya bulan pertama dah balik modal. Ya Allah kecil nilainya bagi orang lain, besar bagi saya.
.

Dari untung runcit saya membeli suplemen untuk diri sendiri. Beli 1-2 produk setiap bulan untuk cukupkan set prenatal shaklee. Selama hampir 5 tahun dalam shaklee, Sekali sahaja saya terima bonus 2 angka iaitu bulan pertama. Syukur mengenali business yang tiada langsung menanggung kerugian.
.

Pada cycle 2016/2017 iaitu tahun ketiga dalam shaklee, pertama kali dapat 1 tiket ke Local trips shaklee, iaitu dapat belayar dengan Star Cruise Libra. Pelayaran bermula dari Port klang – pulau langkawi – phuket – Penang. Teruja sangat dengan Trip shaklee bertaraf 6 bintang. Saya surirumah terpaksa buat passport.
.

Pada cycle itu juga saya telah mendapat Shaklee Star Award iaitu Car Bonus. Bersyukur kehadrat Ilahi, kerana ketika itu saya sarat mengandung anak ketiga kereta selalu rosak. Saya berjaya mendapatkan Car bonus pada ketika usia kandungan 38week. Alhamdulillah dengan car bonus shaklee lapang dada membeli sebuah kereta impian saya dan suami Toyota VIOS.
.

Teramat bersyukur, jika dulu saya rasa satu kerugian setelah tamat belajar dalam ijazah sarjanamuda dalam bidang kejuruteraan mekanikal dan ‘terpaksa’ menjadi surirumah. Tetapi sekarang tidak lagi kerana kerjaya saya sebagai Work At Home Mom (WAHM) juga dapat juga memberi wang saku kepada mak ayah setiap bulan tanpa gagal.
.

Kepada Mak ayah yang bercita-cita nak lihat anak mereka sebagai jurutera tidak kesampaian, tapi inshaAllah saya percaya rezeki yang Allah bagi ini lebih tepat dan indah.
.

Seterusnya, Misi dan Visi adalah untuk membantu melahirkan ramai yang berjaya menjana pendapatan 4-5 angka sebulan di bawah team saya #SSMpire. Business shaklee ini tidaklah rumit, Saya ajar apa yang saya dah buat.
.

Jika anda masih tercari-cari business modal rendah tanpa kerugian, Shaklee ada jawapannya.

Jika anda tercari-cariĀ BISNES MODAL RENDAH TANPA KERUGIAN boleh hubungi saya di talian 0174009734

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge