Atasi Masalah Isteri Tidak Puas Di ranjang Secara Sihat Supaya Tidak Di kecam “Bacul”

Malu bertanya sesat jalan, begitulah peribahasa orang lama. Tapi jika masalah dalam kelambu pun terpaksa bertanya dan dikongsikan dengan orang luar telah melampau. Jika tidak mahu masalah dalam kelambu berpanjangan dan dapat dihidu oleh orang sekeliling apa harus suami isteri lakukan?

masalah suami

klik gambar untuk imej lebih jelas

salam terima kasih kerana menyiarkan soalan saya.
maaflah momi2 semua,cerita saya bukan lucah tapi untuk kepastian.
saya dan suami apabila bersama,suami akan pancut awal dan saya merasakan macam tak puas lagi saya sudah berkahwin selama 2 tahun dan belum dikurniakan cahaya mata,mengapa ye suami saya cepat pancut?saya baru nak merasai nikmatnya,tapi suami dah awal2 pancut,suami saya juga cepat letih/penat.
terima kasih ye

Jangan marahkan si isteri  yang bertanyakan soalan, sekurang-kurangnya kita tahu di mana kelemahan kita dan bagaimana kita boleh meperbaiki segala masalah dan kesulitan yang berlaku. Jadi masalah suami syok sendiri kenalah atasi dengan segera, supaya isteri tidak menjeling “abang sado” jiran sebelah. Suami jangan la terlalu Ego sehinggakan mengabaikan nafkah isteri (beri tapi ala kadar je).

Kaum  isteri pula ramai yang menjaga hati suami memendam rasa, jiwa bergelora. Hati-hati sang suami ibarat gunung berapi yang tunggu masa mahu meletus. Jangan anggap dengan adanya cahaya mata itu tandanya isteri puas di ranjang.

Kesuburan suami adalah masalah berkait rapat dengan air mani, manakala kepuasan kedua – dua belah pihak adalah masalah lain ya! jangan mengukur kehebatan anda dengan quantiti anak.

Bagaimana untuk suami bertahan lebih lama, selamat dan berkesan?

Persoalan ini timbul kerana rata-rata lelaki mengalami pancut awal atau klimak dalam masa yang singkat tidak dapat bertahan dengan lama. Sedangkan isteri baru nak panas enjin. Dalam hal ini komunikasi terbuka antara suami isteri adalah sangat penting supaya perkara ini tidak di kongsi dengan orang luar dan lebih teruk si isteri berlaku curang kerana mencari kepuasan sebenar. Jadi mahukah terus berasa bersalah diatas perkara tersebut dan meggelar diri sendiri bacul?

  1. Dapatkan rawatan dan nasihat dari doktor, pastikan tiada masalah atau sakit kronik yang mengganggu tampil hebat dihadapan isteri.
  2. Amalkan gaya hidup sihat seperti menjaga diet seimbang, jauhi merokok dan alkohal serta melakukan senaman berkala setiap minggu.
  3. Amalkan mengambil makanan tambahan seperti vitamin.

Vitamin kesihatan lelaki – CoQHealth Plus

CoQ health Plus membantu suami lebih bertenaga, mengelak kelesuan dan sekali gus meningkatkan kualiti sperma. Dalam banyak kajian contohnya The effect of Coenzyme Q10 on sperm motility and fuction* menunjukkan bahawa Coq10 boleh mengurangkan tekanan oksidatif yang mana telah terbukti untuk menghasilkan persekitaran yang lebih sihat untuk meningkatkan bialngan sperma, pergerakan sperma dan kualiti sperma.

Kelebihan coq10 bukan sekadar itu, ia juga bagus untuk boost energy, boleh meningkatkan stamina dan mengelakkan keletihan. Kajian menunjukkan pengambilan coq10 setiap hari boleh mengurangkan 90% simptom keletihan. Bagaimana Coq10 berfungsi sebagai pengeluar tenaga dalam sel yang banyak berada dalam mithocondrian. Ia menghasilkan ATP iaitu molekul untuk menghasilkan tenaga. Ia banyak dijumpai di dalam organ yang banyak perlukan tenaga contohnya di jantung, hati ginjal dan pankreas.

Dalam hal ini, pakar saintis menyatakan bahawa CoQ10 menggalakkan penghasilan tenaga bagi sperma untuk bergerak lebihlaju menuju ke telur ovum. Boleh rujuk article Dr. zubaidi.

coqhealth

 Jangan Berlengah lagi, kini ada cara untuk menyelesaikannya. Melayari Bahtera cinta bersama orang tersayang, sentiasa merasakan anda adalah Super HERO dambaan bidadari. Bukan lagi si “bacul” yang ji ejek isteri.
DAPATKAN HARGA ISTIMEWA 
KELEBIHAN MENDAFTAR KEAHLIAN
 
 
 
untuk info lanjut dan konsultasi PERCUMA hubungi saya:
 Call/Sms/Whatsapp: 017-4009734
FanPage Facebook: D’vita Beauty
khidmat nasihat percuma untuk pelanggan saya sahaja.
 
Pengedar Shaklee No.1 Pulau Pinang

penghantaran sekitar Pulau Pinang: Balik Pulau, Bayan Lepas dan Kepala Batas. 

pos keseluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge