Kenali Saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Nama saya Fuziah binti Idris atau lebih mesra dengan panggilan Fuzy. Saya juga adalah seorang pengedar berdaftar produk Shaklee yang sah (ID:1028182). Ibu kepada dua orang anak dan Seorang isteri kepada Suami tercinta Noor Akhmal Bin Zulkefli. Saya merupakan salah seorang Suri rumah berijazah, mempunyai ijazah kejuruteraan mekanikal dengan kepujian kelas kedua tertinggi (UTHM). Kini saya menetap di Seberang Jaya (tesco Extra), Penang.

Selalu berulang alik kerumah mak saya di Kepala Batas dan Mertua di Balik Pulau, Kawan penghantaran saya Sekitar Kepala Batas, Seberang Jaya, Bayan Lepas, Bayan Baru, Sungai Ara, Relau dan Balik Pulau.

Saya ingin berkongsi dengan ANDA semua… bagaimana saya boleh menyertai SHAKLEE?? Saya mula menyertai shaklee adalah kerana hasrat ingin menjadi WAHM (working at home mother) dan Suri rumah berijazah. Ramai yang pandang serong dengan Suri rumah berijazah kerana mensia-siakan ilmu yang di tuntut. dari perspective saya menjadi suri rumah sekarang masih boleh menjana income, cuma masih tercari-cari bagaimana dan kemana arah tuju. Saya mengenali Shaklee apabila selalu beronline bersama-sama kawan cyber di “closed group facebook” dan “group whatsapp”. Dari situ ramai kawan-kawan yang tidak pernah bersua muka memberi dorongan untuk berbisness. 80% dari mereka mempunyai “kedai online” why not saya mencuba.

Saya mula mengenali shaklee dari mereka apabila mengandung anak kedua sering mengalami sakit gigi yang amat sangat. akibat dari kekurangan kalsium (Dea Aleesya masih fully breastfeed, 12 bulan dan kandungan 10 week ++) OSTEMATRIX di perkenalkan kepada saya. Dan pada masa yang sama semangat saya hendak manjadi WAHM. Maziah Jamaluddin memberi saya jalan untuk menyertai Shaklee. Alhamdulillah produk pertama saya ialah OSTEMATRIX dan menjadi SID pada bulan September 2013.

Tanpa menoleh kebelakang saya mula mengorak langkah menggali ilmu tentang supplemen shaklee. Sebenarnya tidak susah untuk berkongsi dengan rakan-taulan dan saudara-mara kerana produk ini mempunyai reputasi yang bagus dan sudah diketahui umum. Sambutan dari kawan-kawan dan saudara-mara amat menggalakkan. Hakikatnya, apa yang penting bagi saya adalah saya dapat berkongsi sedikit ilmu dengan ramai orang di luar sana tentang penjagaan kesihatan dan yang paling penting semua pelanggan saya berpuashati, baik dari segi konsultasi sehinggalah ke servis penghantaran.Terima kasih juga kepada Suami tercinta kerana banyak memberi dorongan dan sokongan dan yang paling penting memberi keredhoan apa yang saya lakukan..

seronok sebenarnya menjadi SID ni. Di samping dapat menikmati Supplemet dengan harga yg murah dapat buat bisnes dari rumah. Ramai yang menganggap kegilaan terhadap produk Shaklee pada masa kini merupakan sebuah FENOMENA yang mungkin akan senyap tidak lama lagi.Tapi percayakah anda bila saya mengatakan masyarakat sekarang sudah mula sedar tentang kebaikan menjaga kesihatan dengan produk semulajadi lagi halal ini.Shaklee telah wujud sejal 1956 dan masih kekal Supplement pilihan no.1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (SEUMUR HIDUP). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi SAYA untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID 1028182 (FUZIAH BINTI IDRIS) sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.