5 Resepi ESP Shaklee yang Enak dan mudah

ESP – Energizing Soy Protein. Sudah tentu rasanya Soya, Untuk pelbagaikan rasa hari ini saya ingin berkongsi Resepi ESP Shaklee yang Enak. Beli 1 canister untuk tambah energy masa hamil terus jatuh cinta. Sebab apa? dari pengalaman saya sendiri kulit lembab je, kurang lapar dan bonus bila baby lahir. MashaaAllah dengan izinNya kulit anak pun cantik Alhamdulillah, bukan saya syok sendiri ye. jiran sebelah katil yang cakap. Chinese banyak kali ulang tengok adwa dia belum deliver. suka katanya..
just share. Adwa Muhammad fresh from oven..

Akak melalut sudah. OK jom berbalik pada tajuk entry Resepi ESP. semasa Hamil tekak masing – masing tak samakan. Jadi untuk menyedapkan lagi rasa ESP mari kita variatikan resepi supaya yang sedap bertambah sedap!
Bancuhan ESP ada 3 pantang larang yang wajib di patuhi iaitu 
  1. Dilarang sama sekali bancuh guna air panas, suam below 40 degree atau terus bancuh dengan air sejuk. sedappppp… segar tekak.
  2. Dilarang Bancug dengan minuman berkefien
  3. Sehari tak boleh melebihi 3 sudu besar kerana membebankan ginjal untuk proses protein.

1. ESP dan Oren Sunquick
masam dan lemak gitu, rasa macam “vitagen oran”sesuai untuk mereka yang sedang loya kerana ESP dapat mengisi perut dari kosong dan memberi rasa kenyang yang lebih lama.
2. ESP dan Milo
Ramai yang memilih untuk campur ESP dan Milo, kerana rasa yang biasa dan sesuai dengan tekak.
3. ESP dan Susu Full cream
campuran susu dan ESP memang lagi berkhasiat, boleh saja guna susu lain, contoh susu yang ada perisa coklat strawberi dan lain-lain. 
4. ESP dan Yogurt
Sekali sekala tukar rasa, boleh juga cuba dengan campuran yogurt. Mungkin ada stock yogurt boleh sekali harung minum dengan ESP.
5. ESP dan yogurt bliss
untuk menu diet anda hari ini boleh la cuba campuran ini. shake sejuk dengan ESP memang buat rasa ketagih. 
Perhhhhhh! Shake sejuk-sejuk boleh masukkan ais cube segar dan bertenaga sepanjang hari. Resepi yang mudah untuk Anda yang tidak punya banyak waktu. kalau shake guna Shaker Shaklee bancuhan lebih gebu tiada ketulan walaupun bancuh dengan air sejuk.. Wallawehhhhh….sebab apa tak berketul? shaker shaklee istimewa tidak sama seperti shaker lain kerana terdapat gegelung besi (lihat gambar 2).
Nak cuba? Ready stock available
tak cuba rugi….dah cuba pasti jatuh hati….
Nak beli? mudah je.. hanya di hujung jari anda dan sampai hingga kedepan pintu rumah.
Bagaimana untuk mendapatkan  HARGA ISTIMEWA less 20%

untuk info lanjut JOM hubungi saya:

Call/Sms: 017-4009734
FanPage Facebook: D’vita Beauty

khidmat nasihat percuma untuk pelanggan saya sahaja.

penghantaran sekitar Pulau Pinang: Balik Pulau, Bayan Lepas dan Kepala Batas.
pos keseluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge