TESTIMONIAL OMEGA GUARD

Assalamualaikum… saya nak share testimonial mak saya sendiri, sungguh menakjubkan… Terima kasih ya ALLAH…

perbualan dengan my mak saya…

Perbualan MALAM mak: orang depan rumah tegur mak nampak kurus..perut pun dah xnampak, dia tanya mak makan apa?
me: abis tu mak cakap tak shaklee??
mak: ha…mak bagitau la..anak-anak beli shaklee bagi makan…
me: ermmm…abis tu dia tau ka shaklee..pernah dengar?
mak: dia tau…dia kata baguih la shaklee…..

to be continue…..

perbualan keesokkan hari nya..
mak: tadi mak p timbang berat dekat rumah k.long…
me: Amboi…. turun tak??
mak: turun banyak…..bulan lepas 60kg…bulan ni 56kg..
me: biar betoiiiiii mak….4kg tu banyak la..mak bukan makan set kurus pon..mak makan set sakit sendi..

p/s: tengok la dalam set sendi ada apa???? omega guard…. haaaa tudia yg nak konsi dengan hampa2 semua….bukan takat kurangkan sakit sendi2 saja….

[✔] OMEGA GUARD mampu untuk mengawal selera makan dan membakar lebihan lemak dengan cepat

[✔] Asid Omega-3 mampu untuk mengawal hormon LEPTIN – hormon yang berfungsi sebagai mengawal selera makan

[✔] Selain itu, hormon LEPTIN tadi akan meningkatkan metabolisme anda. Bermaksud ia membantu membakar lemak anda!

PM mai nak cerita panjang lebaq lagi apa lg fungsi omega guard..tengah2 promo ni ruuuuuuuuuuuuuuuugi kalau tak try sebotoi….seisi keluarga boleh makan:

# nak anak menghafal
# nak otak baby dalam kandungan berkembang sihat
# nak otak baby menyusu
# imun kuat
# turunkan berat badan
# kolestrol

hahaha….ambil kesempatan buat testimoni mak…sedikit pemberian dari kami adik beradik nak tengok mak kekal aktif,terima kasih mak….

untuk tempahan/order boleh terus ke ORDER

1 comment for “TESTIMONIAL OMEGA GUARD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge