Special Basic H Shaklee Untuk 1001 kegunaan

BASIC H apa sebenarnyakan? kalau tak tahu memang rasa biasa-biasa je lah. Tapi bagi yang dah guna memang sangat-sangat berpuas hati. basic H antara product tertua keluaran shaklee iaitu sejak tahun 1960, dah baya mak ayah kita kan. Lebih dari 50 tahun masih bertahan dan semakin laris dipasaran.

100-years-of-innovation

Apa Special Basic H?

Apa yang special sangat cecair ni, sampai orang beli berbotol-botol buat stock, sebab pernah ada sekali out of stock..

basic-h-shaklee-hebat3 Fakta penting mengenai basic H


1. Product 50 tahun di pasaran
2. Non toksix
3. Natural
Cecair pekat ni boleh guna 48 gallons.. Dah la dalam sebotol kegunaan untuk 1001 cara. Dekat botol diberi 4 cadangan ada 997 cara yg kita boleh guna basic H sebagai memudahkan kerja seharian kita.

Sebab #nontoksix akak memang recommended sangat-sangat kepada sesiapa yang ada anak kecil. Mop lantai, cuci toilet, cuci dapur, lap meja,basuh botol susu, basuh kasut sekolah etc
.
1001 cara kegunaan, sifat basic H ni melembutkan air, sebab memamg confidence sangat anak demam pun sponging dengan basic H, mandi basic H inshaAllah tak sampai 5min temperature anak turun normal. Ada lagi testimonials akak sendiri anak kena kudis buta, memang dapat kawal dan sembuh tanpa merebak… Hama scabies ni kecil molek memang tak nampak, sebotol guna seminggu untuk kawal dan rawat. ( cara ni dah bantu ramai anak-anak orang sama sebenarnya)

Macam mana basic h berfungsi sebenarnya? Cara mudah faham akak ringkaskan.
.
Basic H dapat melembutkan air (menjadi Molekul air lebih kecil) jika kita rendam sayur yg layu boleh jadi segar bugar ragup kruppp kruppp sebab Molekul yg halus mulus tu dapat meresap masuk dlm sayur…kalau rendam air biasa tak sama tau..
.
Jika di beri kepada serangga/semut/hama Molekul yg halus mulus ni dapat meresap masuk dlm badan “depa” dan menyebabkan “kelemasan air berlebihan”
.
Macam tu juga untuk turunkan suhu anak, mandi/jerlum/spray basic H akan cepat suhu turun. Ok penerangan ringkas je ni

Apa lagi yang Basic H boleh buat?

basic-h-cuci-sayur

cuci sayur, menariknya sayur yang layu boleh jadi segar tau

get-clean-shaklee-oven

cuci perkakas dapur, terutamnya oven, dapur, peti ais, pencuci yang bebs kimia bahaya.

testimoni-basic-h-puting-botol

ramai yang dah cuba untuk bersihkan puting Botol, lihat hasil.

testimonial-basic-h-2-1

cuci kasut sekolah dengan hasil yang berkesan menakjubkan

Article menarik mengenai Basic H:

Bagaimana nak dapatkan Basic H

Berita baik jika anda mahu dapatkan Basic H secara Percuma boleh sertai CONTEST yang sedang Diari ibu Hamil, Berpantang Dan Menyusu

picture

boleh klik poster untuk LIKE page dan dapatkan informasi mengenai CONTEST yang sedang berlangsung (semua syarat dan tarikh tamat penyertaan bergantung kepada pihak penganjur)

Buatlah keputusan yang tepat sekarang demi untuk hidup yang lebih sihat di kemudian hari!

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi..

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

1 comment for “Special Basic H Shaklee Untuk 1001 kegunaan

  1. December 7, 2016 at 5:42 PM

    1001 kegunaan. Kena cuba ni. Trima kasih atas perkongsian. Menarik2 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge