Pengedar Shaklee Pulau Pinang

 

Pulau Pinang salah sebuah negeri yang mempunyai Branch Shaklee. Branch shaklee terletak di Bandar Sunway Seberang Jaya.

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,Pusat Komersial Sunway Perdana,3700 Seberang Jaya,Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Bagaimana ingin membeli produk Shaklee

Boleh terus pergi ke branch, namun begitu Produk shaklee hanya boleh dibeli dengan menggunakan nombor ID. Bagi yang berminat mendaftar ahli boleh daftar secara online dan terus dapat ID untuk digunakan.

klikdisinidaftarsekarang

Daftar ahli shaklee

Tidak mempunyai masa untuk pergi branch shaklee?

Jangan risau. Ramai yang boleh membantu. Pulau Pinang terbahagi kepada 2 “benua” hehe benua la sangatkan….. Semua sedia maklum dah kan iaitu pulau dan tanah besar. Bagi yang tidak berkesempatan pergi branch boleh hubungi wakil kami untuk memberi khidmat nasihat dan Cash on delivery (COD).

Pengedar Shaklee Pulau Pinang – Seberang Perai

Tanah besar (seberang) sekitar Seberang Jaya, Butterworth, permatang pauh dan Bukit Mertajam boleh menghubungi Puan Zana, no. Tel seperti tertera.

Dapatkan Khidmat Nasihat Pakar kecantikan

PicsArt_08-02-11.39.05

Puan Zana seorang surirumah sepenuh masa menjalan perniagaan secara online. Kepakaran beliau dalam Set kecantikan shaklee.

Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Bermula dengan kisah masalah kulit wajah khususnya membuatkan Puan Zana mencuba beberapa products kecantikan shaklee luar dan dalam. Product pertama yang digunakan ialah vitamin c dan vitamin e. Selepas melihat perubahan ketara puan zana tidak ragu-ragu nak cuba products kecantikan luaran iaitu pencuci wajah dan krim malam daripada rangkain NUTRI WHITE.

Pengedar Shaklee Pulau Pinang- bahagian Pulau

Kawasan jajahan adalah seperti berikut Bayan Lepas, batu Maung, Bayan Baru, Sungai Ara dan Batu Uban kawasan sekitar boleh menghubungi Puan Ila seperti tertera.

Dapatkan Khidmat Nasihat Pakar pengurusan Berat Badan

Pengedar shaklee Pulau Pinang

Pengedar shaklee Pulau Pinang

Kepakaran Puan ila adalah dalam misi menurunkan berat badan. Produk pertama yang diambil adalah set slimming shaklee yang hot itu!

Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Mengamalkan setkurus shaklee selama beberapa bulan dan berjaya dalam misi lembali langsing sebelum kahwin. Slimming Product terdiri daripada cinch shake,  cinch tea, omega guard,  Alfalfa dan Herblax.  Nak tahu lebih lanjut boleh tanya puan ila sendiri.

Pengedar Shaklee Pulau Pinang- Seberang Perai & Pulau Pinang

Untuk kawasan yang tidak dinyatakan masih boleh buat COD, boleh bincang waktu dan tempat yang bersesuaian.

Seluruh Pulau Pinang boleh buat penghantaran. Ingin jadi sebahagian daripada team kami? Boleh hubungi saya Puan Fuziah Idris 017-4009734.

logofuzy4


Pengedar shaklee Pulau Pinang


 

1 comment for “Pengedar Shaklee Pulau Pinang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge