Rawatan Tiub Fallopio Tersumbat Tanpa Pembedahan, Bantu Cepat Mengandung

Seorang isteri yang sedang berusaha  mendapatkan cahaya mata dari rahim sendiri bertanyakan soalan seperti berikut:

“Saya mempunyai masalah tiup fallopio tersumbat, Masih bolehkah saya mengandung dan Shaklee boleh bantu saya mengandung tak?”

Kita boleh ikhtiar dengan shaklee dan berdoa kepada yang Maha Pencipta dan pemberi rezeki. Sudah ramai yang berjaya dengan pengambilan suplemen shaklee. Dapatkan konsultasi pengambilan suplemen mengikut masalah yang dihadapi.

rawatan tiub fallopio tersumbat tanpa pembedahan

Rawatan Tiub Fallopio Tersumbat Tanpa Pembedahan

Bolehkah Mengandung walaupun Tiub fallopio tersumbat?

Menjawab persolan ini kita lazimnya ketahui bahawa setiap wanita dikurniakan dua ovari serta dua tiup fallopio kiri dan kanan yang menghasilkan ovum setiap bulan diwaktu subur. Setiap bulan ketika waktu subur hanya sebelah ovari yang melepaskan telur (ovum). Ovum bergerak melalui tiup fallopio menuju ke Rahim.

Jika hanya sebelah tiup yang tersumbat masih boleh mengandung. Jika kedua-dua tiub tersumbat harapan adalah begitu tipis kerana bahagian yang tersumbat menyukarkan ovum dan sperma untuk senyawa.

Rawatan untuk tiup fallopio tersumbat

Doktor akan buat pemeriksaan scan dan menganalisa keadaan tiup fallopio. Sekiranya sumbatan itu tidak teruk, doktor akan melakukan prosedur HSG untuk membersihkan tiub tersebut dan melihat kawasan tiub yang tersumbat. Proses ini memakan masa lebih kurang 30 minit.

spekulum

Ketika proses ini, spekulum akan diletakkan di dalam faraj dan tiub plastik akan dimasukkan ke dalam bukaan serviks. Ketika proses ini beberapa gambar x-ray akan diambil untuk menilai keabnormalan pada tiub dan rahim.

Jika keputusan x-ray mendapati tiub anda tersumbat, pembedahan micro akan dilakukan. Jika pembedahan micro juga tidak berjaya, doktor akan sarankan anda melakukan IVF yang kosnya mencecah puluhan ribu ringgit.

kos untuk temujanji sahaja menelan belanja RM200 – RM300 satu sesi. peratusan berjaya Sekali rawatan belum tentu berjaya.

Rawatan Tiub Fallopio Tersumbat Tanpa Pembedahan

Dalam produk rangkaian shaklee terdapat beberapa suplemen yang mampu merawat dari dalaman tanpa menyakitkan, bahkan memperbaiki kesihatan lebih baik.

Apa yang boleh diambil untuk merawat ialah:

  1. Vivix
  2. Omega guard dan
  3. Gla Complex

rawatan tiub fallopio tersumbat tanpa pembedahan

Vivix – minuman botanik yang mempunyai anti oksida yang sangat tinggi dinamakan Vivix. Vivix mempunyai kemampuan luar biasa untuk membantu merawat penyakit-penyakit kronik termasuk tiub fallopio tersumbat.

Baca lanjut: Tingkatkan Kesuburan Isteri Dan Suami Agar Cepat Hamil Dengan Vivix

Fungsi Resveratrol dalam vivix juga adalah melindungi Ovum telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage.

Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

Kesimpulannya, Vivix juga membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.

Baca lanjutMakanan Mematangkan Ovum Untuk Cepat Mengandung

Testimonial Mengandung Mengamalkan Vivix Shaklee

testimonial tingkat kesuburan dengan vivix

Testimonial tingkat kesuburan dengan vivix

Rasa bersalah pulak bila tak kongsi mengenai produk promo bulan ni iaitu—–> VIVIX!
.
Vivix ni antara supplement Shaklee yang jadi fav nana forever and ever.. Sebabnya of course Vivix dah banyak beri kesan pada kesihatan nana dan keluarga..
.
Buat diri nana sendiri, seperti semua sedia maklum, nana sendiri sudah berkahwin hampir 3 tahun tetapi belum dikurniakan zuriat.. Dan nana diberi satu tips oleh seorang rakan dalam Shaklee untuk amalkan Vivix secara konsisten dengan dose tertentu untuk tujuan memperbaiki sel tubuh badan supaya bila sel badan sihat, organ sihat (rahim sihat) dan seterusnya InshaAllah mudah untuk conceive..
.
Dan Alhamdulillah, setelah beberapa lama amalkan Vivix secara konsisten, akhirnya sampai juga rezeki kami suami isteri..


Thats why untuk customer nana yang sedang cuba untuk hamil, nana sentiasa kongsikan akan kebaikan Vivix ini untuk kesuburan..
.
Kerana ianya bertindak untuk memperbaiki sel dan DNA badan kita.. Bila sel sihat, organ pun sihat.. Dan InshaAllah lebih tinggi peluang untuk hamil..
.
Bagi nana, iktiar dengan Vivix jauh lebih murah berbanding rawatan kesuburan seperti IUI, IVF dan sebagainya..
.
Biarlah kita usaha yang terbaik untuk mendapat zuriat sebagai tanda kita sendiri bersedia menerima tanggungjawab dan amanah Allah ini.. .

Untuk mereka yang masih menanti kehadiran zuriat, cubalah ikhtiar dengan Vivix.. InshaAllah dengan izin Allah, tak lama lagi anda juga bakal terima khabar gembira ini.. InshaAllah aminnn..

 Bagaimana Nak Dapatkan Semua Suplemen ini?

Ikhtiar tingkatkan peluang mendapatkan cahaya mata dengan vivix, omega guard dan Gla complex shaklee semoga membantu Tubuh badan sihat dari dalam. Cara nak dapatkan mudah sahaja. Hanya selangkah lagi untuk mendapatkan, apa tunggu lagi, cepat-cepat hubungi saya pengedar sah shaklee. Nak Special offer dengan pembelian.

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge