Promo shaklee Febuari 2014 – Vita-lea Iron Formula

Bulan Febuary 2014 yang mengagumkan. Walaupun hanya 28 hari untuk kita terokai. pendek kan masa…dan makin pantas masa berlalu.

promo produk yang betul-betul aku jatuh cinta. Dimana sejak mengandung ni Vitalea banyak membantu dari segi makanan tambahan dan menaikkan HB.

Testimonial Vitalea -1

Testimonila diri sendiri lebih bermakna dan lebih yakin untuk meyakinkan anda yang mengalami masalah yang sama…. masa ni usia kandungan 17 week… HB dah 11.2 (4 nov 2013) maknanya dah bottom line. selera makan pun kurang..nak mkn hati ayam,bayam dan sebaginya memang tak boleh terima la tekak ni.. tambahan pula pengambilan organ dalam haiwan mmg tidak di galakkan. makanya dengan pengambilan vitalea selama 3 minggu HB naik 11.7 (25 nov 2013) Alhamdulillah…

Testimonial Vitalea -2


Testimonial kedua masih diri Sendiri HB low… akibat sikap CULAS pengambilan Vitamin, so kesannya bacaan HB merudum turun…. sebab tu jatuh cinta dengan produk shaklee…. amalkan sendiri, terasa KESAN MAGICKA nya Alhamdulillah…..

Akibat bacaan HB 10.3 (6 january 2014) kenalah repeat bacaan dalam masa 2 minggu. HB naik ke 11.2 (20 January 2014)….

makanya dengan harga promo di nasihatkan untuk semua untuk mencuba Vitalea iron formula

Vitalea
~ Multivitamin dan Multimineral (12 vitamin & 7 mineral) yang dapat memberikan tenaga kepada ibu terutamanya yg mengalami alahan teruk di awal kehamilan. Diformulasikan dengan zat besi yg dapat membantu bagi ibu-ibu yg mengalami masalah HB rendah tatkala hamil. Jangan dipandang remeh ya permasalahan hB rendah di kala hamil kerana ia boleh menyebabkan pendarahan yg serius di saat anda akan bersalin kelak dan seterusnya boleh membahayakan nyawa anda dan bayi anda. Ibu hamil yg mengalami masalah hB rendah ini juga selalunya akan kelihatan pucat, lesu dan tidak bermaya. Jemput klik di sini untuk huraian lanjut mengenai anemia@masalah kekurangan HB sewaktu hamil.

supplement ini boleh terus di ambil ketika anda sedang berpantang….

Bulan Febuary #shaklee buat promo vitamin yg aku suka…. #vitaleaIronFormula… multivitamin dan multimineral…khasiat menyeluruh utk bekal tenaga… BELI 6 FREE 1…so sapa nak beli 1 botol dengan harga MURAH lekas PM/Whatsapp 017-4009734

vitalea 120biji:

<3 lelaki/wanita yang sibuk makan pun tak tentu hala. vitalea membantu untuk mnjadi makanan tambahan anda utk terus kekal active dah bertenaga…

<3 ON DIET??? elok sangat Ambil suplement ni..makan sikit telan 2biji boleh bg energy.

<3 Warga emas yang kurang selera makan, tak boleh kunyah ayam daging dan makanan sayur2 sesuaiiiiiiiiiii sgt ambil ni….

<3 Ibu mengandung, ibu mnyusu, ibu berpantang…. lg la kena ambil…penuh khsiat tak payah nak makan byk2 smpi berat badan naik banyak kan…..

nak tau harga promo PM akak!!!!

SID:1028182
Call/Sms: 017-4009734
FanPage Facebook: D’vita Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge