Petua Merawat Kulit Jerawat dan Kusam supaya Cantik Di Hari Raya

Vitamin RAYA
.
Vitamin pun nak raya uolls… Bertukus lumus akak ambil vitamin cantikΒ #ACE sepanjang bulan puasa…
😳 sebelum puasa #jururawat melata di pipi gebusssku, bukan sebiji bukan dua biji tapi berbiji-biji….
.
Legaaa dah tak naik dah…sekali sekala kalau ingat ada juga minum#collagenpowder asyik miss ja minum 😜😜😜 macam mana tegang!!

vitamin-untuk-kulit-cantik
.
Untuk anak-anak pun ibu jaga juga… Kalau orang mengandung tak culas ambil vitamin sebab risau baby dalam peyut…baby menyusu ibu telan anak dapat…mudah kerja…tapi bila dah 1 year above dah boleh ajar anak-anak makan bitamin sndiri..
.
Untuk kali ni ibu sediakan bitamin biji labu… Haaa tu dia,tapi ibu tak berapa nak rajin goreng biji labu. Nasib ada nutriferon – sebagai immune booster.
.
Raya kita jumpa ramai orang…kita pun tak tahu virus sekarang ni macam-macam… Prevent better than secure πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ berfalsampah pulekkk.. Minta dijauhkan wabak skrg ni.. Nauzubillahiminzalik
.
Panjang cerita akak kn… Balik bersahur rumah mak, bawa bekal bitamin ACE dan nutriferon aje… Tak sakit bahu pun..
.
#Ibusayanganak
#tsunamishaklee
#pts4kebaboom
#redahje

Buatlah keputusan yang tepat sekarang demi untuk hidup yang lebih sihat di kemudian hari!

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi..

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge