Pengedar Shaklee Skudai Johor Bahru 0177501380 Nabila

Pengedar Shaklee Johor Bahru, Skudai dan Kawasan sekitar boleh terus Menghubungi Cik Nabila melalui call/sms/whatsapp 0177501380. Konsultasi percuma sepanjang menjadi pelanggan setia beliau.

Cik Nabila atau lebih mesra dengan nama timangan Abil boleh membuat penghantaran produk shaklee secara Cash On Delivery (COD) sekitar Taman Universiti, Sri Skudai, Pulai Utama dan kawasan berdekatan.

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Kenal Shaklee Kerana mencari suplemen untuk emak

Nama Nabilah Faten atau boleh panggil Abil. Umur 21 tahun. Adik beradik 3 orang, dan satu-satunya anak perempuan dlm family.

Family saya orang bersederhana je. Mak ambil upah menjaga anak orang (3 keluarga berlainan). Ayah seorang mekanik.

kenal shaklee ni pun sebab mak selalu mngadu sakit lutut, so cari di google apa penyelesaiannyea. research pnye research tentang kebaikan shaklee dan memang tak dinafikan banyak feedback yang membantu masalah saya

Ada juga saudara pun menggunakan produk shaklee. Tanpa ragu- ragu saya ambil nombor kak masita
dekat salah satu blog untuk menjadi ahli baru shaklee.

Sebab Shaklee bagi potongan harga barang sebnyak 15-25% kepada ahli. lepas je saya menjadi ahli shaklee terus saya order ESP, OMEGA & OSTEMATRIX untuk masalah emak saya.

Alhamdulillah selepas sebulan lutut mak sudah beransur pulih, jalan pun dah tak berhencut hencut, dan dah tak pakai lagi sarung lutut (utk kurangkn radang sakit lutut)

Selain itu saya juga mengamalkan  alfalfa utk diet dan melawaskan pembuangan. memang setiap pagi akan ke tandas, bonus masalah keputihan pun dah hilang.

Mula-mula ingat jadi ahli just nak buat makan sendiri dapat harga ahli je, tapi bila tengok dekat dlm group ahli shaklee ramai yang berjaya menjual shaklee prasaan ingin mencuba tu membuak-buak 😀

Dimana Branch Shaklee dan Home office shaklee

Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:

Branch Shaklee di Malaysia

1. Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya

2. Branch Shaklee Perak – Ipoh

3.Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai

4. Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru

5. Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu

6. Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Home Office Shaklee Malaysia

The Pinnacle, Persiaran Lagoon,
Bandar Sunway, Selangor Darul Ehsan.

Oleh itu, untuk terus dapatkan product shaklee secara “walkin” ke branch atau HO anda perlu mempunyai ID ahli shaklee.

Di Johor Darul Takzim merupakan salah sebuah Negeri yang mempunyai branch shaklee yang terletak di Taman Molek,  Johor Bahru.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang  boleh membeli, kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda. Ekspress enrollment.

klikdisinidaftarsekarang

Sponsored ID : 1251343

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.

Jangan ragu-ragu untuk menghubungi

Nama: Cik Nabila

Contact:

0177501380

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge