Pengedar Shaklee Pulau Langkawi, Kedah 0124455434 Pn. Hanattrah

Mencari pengedar Shaklee sah di kedah Darul Aman memperkenalkan Puan Hanattrah, hubungi beliau di Hotline 0124455434 untuk pembelian beserta konsultasi.

Kawasan COD sekitar Pulau Langkawi iaitu Kuah, padang matsirat, Air Hangat, Kuala Kedah, Alor Setar, Pokok Sena, Jabi dan Kawasan Sekitar.

Pengedar Shaklee Pulau Langkawi

Puan Hanattrah atau lebih mesra dengan panggilan Pn. Natt merupakan penjawat awam yang bertugas di Pulau Langkawi, setiap hujung minggu beliau akan pulang ke kediaman di Pokok Sena. Untuk mendapatkan produk shaklee boleh menghubungi dengan Pn. Natt.

Selain Cash On Delivery Pn. Natt juga membuat pesanan secara pos keseluruh Malaysia termasuk sabah dan serawak dengan menggunakan citylink, Gdex dan Poslaju.

Berkenalan dan Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Macam mana saya mengenali Shaklee. Ok, sebenarnya saya dikelilingi kawan yang menjadi ahli dan mengamalkan supplemen shaklee ni sejak 3-4 tahun lepas.

Saya pun pernah ambil alfafa dan herblax suatu ketika dahulu. Tapi tak konsisten amalkan. Masa saya pregnant anak kedua saya mencari satu supplemen yang boleh hilangkan kekejangan kaki waktu malam sebab saya kurang kalsium dan tak suka sangat minum susu tepung.

Hasilnya ‘owesome’ sgt. Memang hilang masalah kekejangan tu. Tapi masa tu tak terlintas lagi nak jadi ahli. bila masuk 2017, saya dah mula berfikir untuk mencari supplement untuk kesihatan dan kecantikan diri.

So time ni lah saya fikir ‘why not’ saya jadi ahli yang memang diketahui banyak kelebihannya. Sambil jaga kesihatan dan membantu orang ramai, sapa yang nk bagi kita cash reward hasil dari jualan kita.

3 reward yg diberikan oleh team Shaklee sendiri. Jika anda-anda di luar sana perlukan khidmat nasihat mengenai supplement Shaklee atau mahu menjadi ahli seperti saya boleh hubungi saya Pn. Hanattrah Hotline 0124455434

Jadi Ahli Shaklee Untuk Lebih Jimat dan Menjana Pendapatan Sampingan

Untuk mendapatkan harga shaklee yang lebih berbaloi, boleh terus hubungi / whatsapp Pn. Natt ditalian 0124455434 mendaftar keahlian.

Banyak kelebihan mendaftar keahlian shaklee selain hanya mendapat keistimewaan harga product lebih jimat. Daftar keahlian untuk makan sendiri bersama kawan-kawan, keluarga pun boleh,  tak semestinya kena buat business.

Dimana Branch Shaklee dan Home office shaklee

Di Kedah dukacitanya tiada Branch Shaklee buat masa ini. Anda boleh dapatkan daripada pengedar shaklee boleh terus hubungi / whatsapp Pn. Natt ditalian 0124455434 mendapatkan produk shaklee. 

Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:

Branch Shaklee di Malaysia

1. Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya

2. Branch Shaklee Perak – Ipoh

3.Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai

4. Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru

5. Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu

6. Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Home Office Shaklee Malaysia

The Pinnacle, Persiaran Lagoon,
Bandar Sunway, Selangor Darul Ehsan.

Oleh itu, untuk terus dapatkan product shaklee secara “walkin” ke branch atau HO anda perlu mempunyai ID ahli shaklee.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda. Ekspress enrollment.

klikdisinidaftarsekarang

sponsor ID: 1252614

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.

Pengedar Shaklee Kedah

Pn. Hanattrah (Nat) 

Sms/call/whatsapp: 0124455434

CODPulau Langkawi iaitu Kuah, padang matsirat, Air Hangat, Kuala Kedah, Alor Setar, Pokok Sena, Jabi dan Kawasan Sekitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge