Pengedar Shaklee Kamunting, Taiping 0139811431 (Ummi)

Pengedar Shaklee Kamunting, Taiping dan kawasan sekitar boleh dapatkan produk shaklee dengan segera melalui Puan Ummi Kalthum no. Telefon 0139811431

Pengedar Shaklee Taiping

Memperkenalkan Pengedar Shaklee Kamunting, Taiping

Assalamualaikum dan salam perkenalan untuk semua. Nama saya Ummi Kalthum binti Mohamad dan lebih mesra dipanggil Ummi. Saya adalah anak kelahiran Pasir Puteh Kelantan, dan kini menetap di Kamunting, Perak.

Jika inginkan produk shaklee di kelantan boleh juga menghubungi saya, ada wakil saya disana COD sekitar Pasir Puteh, Bachok, Jerteh, Besut.
Serba sedikit mengenai latar belakang saya, saya merupakan seorang isteri dan suri rumah sepenuh masa. Alhamdulillah kini rumahtangga kami telah dikurniakan sepasang Cahaya mata. Saya merupakan pemegang ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan bioperubatan, dan kini memilih untuk komited sepenuhnya kepada keluarga.
Saya sangat prihatin dalam menjaga kesihatan seisi keluarga saya, dan dengan itu saya memilih produk Shaklee sebagai pemakanan tambahan harian keluarga saya. Sebagai pengguna Shaklee, saya juga merupakan pengedar Shaklee berdaftar.
Untuk anda yang berada di sekitar Taiping, Kamunting, Simpang dan   kawasan-kawasan yang berdekatan, bolehlah hubungi saya untuk mendapat produk Shaklee secara cash-on-delivery (COD). Saya boleh dihubungi di 0139811431 atau 0132987441.
Selain itu khidmat Pos juga keseluruh Malaysia dengan menggunakan citylink, Gdex dan Poslaju.

Jadi Ahli Shaklee Untuk Lebih Jimat dan Menjana Pendapatan Sampingan

Untuk mendapatkan harga shaklee yang lebih berbaloi, boleh terus hubungi / whatsapp Pn. Ummi ditalian 0139811431 atau 0132987441 mendaftar keahlian.

Banyak kelebihan mendaftar keahlian shaklee selain hanya mendapat keistimewaan harga product lebih jimat. Daftar keahlian untuk makan sendiri bersama kawan-kawan, keluarga pun boleh,  tak semestinya kena buat business.

Dimana Branch Shaklee dan Home office shaklee

Di Perak Branch Shaklee terletak di IPOH. jadi untuk memudahkan Anda boleh dapatkan daripada pengedar shaklee boleh terus hubungi / whatsapp Pn. Ummi dengan segera.

Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:

Branch Shaklee di Malaysia

1. Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya

2. Branch Shaklee Perak – Ipoh

3.Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai

4. Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru

5. Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu

6. Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Home Office Shaklee Malaysia
Bandar Sunway, Selangor Darul Ehsan.

Oleh itu, untuk terus dapatkan product shaklee secara “walkin” ke branch atau HO anda perlu mempunyai ID ahli shaklee.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda. Ekspress enrollment.

klikdisinidaftarsekarang

sponsor ID: 1106847

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.

Pengedar Shaklee kamunting

Hubungi:

Pn. Ummi ditalian 0139811431

COD shakee sekitar Taiping, Kamunting, Simpang dan   kawasan-kawasan yang berdekatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge