Pengedar Shaklee Johor Bahru, Gelang Patah Dan Kawasan Sekitar 01128640846 (ITA)

Pengedar Shaklee Johor yang bergiat aktif dalam menyebarkan kebaikan suplemen shaklee disekitar Gelang patah dan Johor bahru.

Sila hubungi Puan Marsita di talian 011-28640846 (Pengedar Shaklee Johor), Puan Ita juga membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) Kawasan sekitar dari Gelang Patah ke Johor Bahru.

Pengedar Shaklee Johor Bahru, Gelang Patah dan kawasan sekitar

Kisah Jatuh dan Bangun Puan Masita dan terus nekad bersama Shaklee

Puan Ita bukan sahaja menjalankan perniagaan bersama shaklee. Malah terlebih dahulu jatuh cinta dengan produk shaklee dan nekad untuk berkongsi kebaikan Suplemen Shaklee. Sesiapa yang memerlukan khidmat konsultasi suplemen shaklee jangan segan silu bertanya. Dapatkan produk Shaklee semulajadi,  selamat dan berkesan dari pengedar shaklee Gelang Patah, Johor Bahru dan kawasan sekitar oleh Puan Ita 011-28640846.

Ikuti kisah jatuh dan bangun Puan Ita sebagai seorang ibu kepada sepasang cahaya mata dan bakal menimang cahaya mata ketiga. Bermula dengan kegagalan Puan Ita dalam penyusuan susu ibu secara eklusif anak pertama, Puan Ita bangkit untuk mendalami ilmu penyusuan apabila mengandung anak kedua.

Pengedar shaklee johor bahru dan gelang patah

Saya Mula mencari ilmu mengenai penyususan dan telah membuat persediaan dari sejak ketahui telah hamil anak kedua. Mula mengambil suplemen shaklee untuk ibu hamil dan seterusnya untuk ibu berpantang dan menyusu.

Syukur,  dengan ilmu dan pengambilan suplemen yang konsistent ada rezeki Zulaikha sehingga berumur 2 tahun setengah.

Berhenti menyusukan Zulaikha kerana kini sedang hamil anak ketiga,  Alhamdulillah.

Berkongsi kebaikan dan menjana pendapatan bersama shaklee

Untuk mendapatkan harga shaklee yang lebih berbaloi, boleh hubungi Puan Ita pengedar shaklee Johor Bahru, Gelang Patah dan Kawasan sekitar untuk mendaftar keahlian.

Banyak kelebihan mendaftar keahlian shaklee selain hanya mendapat keistimewaan harga product lebih jimat.

Pengedar shaklee Johor Bahru dan gelang patah

Bagi yang berminat untuk menjalankan business dialu-alukan untuk turut serta menjana pendapatan.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch Shaklee Johor di Johor Bahru anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri, Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda. Ekspress enrollment

klikdisinidaftarsekarang
Sponsored ID: 1268683

Jadi di mana nak dapatkan produk shaklee dan bagaimana nak Dapatkan dah tahu kan?  Mudah je. Orang Johor Bahru, Gelang Patah dan kawasan sekitar boleh hubungi Pengedar Shaklee Johor

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Pengedar Shaklee Johor Bahru

2 comments for “Pengedar Shaklee Johor Bahru, Gelang Patah Dan Kawasan Sekitar 01128640846 (ITA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge