Pengedar Shaklee Jeli dan sekitar 014-5007896 Anis

Hubungi 0145007896 (klik untuk terus whatsapp) Anis Munirah, lebih mesra dengan panggilan Anis merupakan pengedar shaklee aktif di Kelantan sekitar Jeli.

Hubungi Anis untuk mendapatkan konsultasi cadangan dan pembelian produk dengan mudah. Anis boleh membuat penghantaran (COD) sekitar Jeli, Ayer Lanas, Bukit Bunga, Tanah Merah  dan kawasan sekitarnya.

Kisah Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Kisahnya bermula apabila saya menamatkan pengajian pada peringkat diploma di sebuah kolej swasta. Maklumlah bila dah habis pengajian semestinya menganggur dahulu sementara menunggu keputusan UPU pada peringkat ijazah.
Pada ketika itu, saya mengambil keputusan untuk bekerja di syarikat perniagaan keluarga. Pekerjaan ini memerlukan saya untuk bangun di awal pagi kerana sudah menjadi kebiasaan bagi keluarga kami menjalankan perniagaan pada seawal  7.30 pagi. Bila dah bekerja awal pagi semestinya tidak sempat untuk saya mengambil sarapan pagi dan meyebabkan saya mengalami gastrik yang teruk.

ESP Shaklee Selesaikan Masalah Gastrik

Pada suatu hari, saya terlihat pada satu post di instagram rakan sekelas saya dahulu mengenai salah satu produk Shaklee iaitu ESP.  Sejak dari itu saya mula men’google’  mengenai produk ini.  Sebelum ini saya pernah baca mengenai produk ini tapi tidak yakin kerana takut tidak berhasil. Tapi, saya nekadkan diri untuk mencuba ESP kerana begitu tertarik dengan testimoni-testimoni daripada pengguna. Bak kata pepatah, “Tak kenal maka tak cinta !“  Tambahan pula saya lihat banyak kelebihan pada produk Shaklee yang mana syarikatnya sudah beberapa tahun di pasaran.
Tanpa membuang masa saya terus ‘ order’ melalui salah seorang pengedar Shaklee di Kelantan yang mana sekarang telah menjadi mentor kepada saya iaitu Puan Idayu. Hampir sebulan saya mengamalkan ESP saya dapati masalah gastrik saya sudah tidak ada lagi. Bukan itu saja, hormon saya kembali stabil dan kulit semakin sihat.
Alhamdulillah , ESP merupakan asbab untuk saya kembali sihat.

Daftar Ahli Shaklee Untuk lebih Jimat dan Business

Setelah itu, saya terus mendaftar sebagai ahli kerana banyak kelebihannya bila dah jadi ahli .
Lebih-lebih lagi saya memang berminat dengan produk kesihatan dan ingin membantu sesiapa yang mempunyai masalah kesihatan. Banyak input-input yang saya dapat bila join bisnes ini . Dan yang paling best ialah kita sentiasa dipantau dan diberi tunjuk ajar oleh mentor-mentor yang hebat selain menyokong antara satu sama lain. Strategi marketing yang ‘power’!

Jadi Ahli Shaklee Untuk Lebih Jimat dan Menjana Pendapatan Sampingan!

Untuk mendapatkan harga shaklee yang lebih berbaloi, boleh terus hubungi / whatsapp Anis ditalian 0145007896 mendaftar keahlian.

Banyak kelebihan mendaftar keahlian shaklee selain hanya mendapat keistimewaan harga product lebih jimat. Daftar keahlian untuk makan sendiri bersama kawan-kawan, keluarga pun boleh,  tak semestinya kena buat business.

Oleh itu, untuk terus dapatkan product shaklee secara “walkin” ke branch atau HO anda perlu mempunyai ID ahli shaklee.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda. Ekspress enrollment.

klikdisinidaftarsekarang

sponsor ID: 1252614

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.

Anis Munirah

Klik nombor telefon dibawah untuk terus ke aplikasi whatsapp

0145007896

Kawasan penghantaran (COD) sekitar Jeli, Ayer Lanas, Bukit Bunga, Tanah Merah  dan kawasan sekitarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge