Peluang Business Untung Tanpa Had, Modal RM80 Sahaja

Lelaki ini hampir terjun bangunan kerana dibelenggu masalah hutang akibat daripada business MLM haram jadah. Bagi yang tidak berjaya dalam business atau dibelenggu dengan masalah kekangan kewangan setiap bulan wajib saksikan video ini dahulu:

Dah tengok sampai habis? kebanyakan Multilevel Markerting (MLM) perlukan modal besar dan dijanjikan untung juga lumayan, meroket kebulan bintang. Modal berbelas dan berpuluh ribu untuk beli stok jualan dan akhirnya produk jualan tamat tempoh sebelum habis dijual. Kemana perginya produk itu? macam dalam video diatas simpan bawah katil dan akhirnya pulangan modal pun tak dapat, bank setiap hari telefon minta bayar hutang.

Ada ke Business MLM Modal RM 80.00 dan Untung Tanpa Had?

Amat bersyukur terjebak dalam shaklee, ya shaklee syarikat MLM bermodalkan RM80 pendaftar keahlian untuk dapatkan starter kit shaklee yang super compact dengan maklumat syarikat, produk dan cara pemasaran. Atau boleh dapatkan  keahlian Shaklee secara percuma, dengan pembelian produk 200uv. RM80 tak perlu bayar tau, dan bolehdapat cash rebate pula tu.

Starter Kit Shaklee yang baru

Dengan adanya ID keahlian Shaklee, kita layak membeli untuk diri sendiri dengan harga ahli jimat 15-20% dan semestinya kalau menjual terus dapat untung cash ditangan 15-20% ditangan. Setakat RM80 untung tunai boleh dapat berlipat kali ganda. Sah lah Shaklee MLM yang tak perlu buat pinjaman bank pun dan untung tanpa had selagi kita berusaha. Kami tidak janjikan dapat memberi bulan bintang, namun peluang ini terbuka kepada semua orang, yang membezakannya adalah USAHA.

peluang business shaklee

Shaklee Business Tanpa Perlu Buat Pinjaman Bank

Apa Kelebihan Shaklee yang begitu menjaminkan

Shaklee senuah syarikat MLM yang berasaskan jualan produk suplemen kesihatan. Selamat, berkesan dan semulajadi merupakan tagline shaklee. Selain Modal rendah, ada banyak kemudahan dan shaklee merupakan sebuah syarikat yang memberi jaminan tentang kualiti produk sebelum dipasarkan.

kelebihan adalah seperti berikut:

Shaklee-Difference

  1. Landmark study – kajian oleh pihak ketiga untuk mereka yang mengamalkan suplemen shaklee dalam satu jangka masa. CEO shaklee Roger Barnett buat pilihan menjerut leher bila terima tawaran Dr. Gladys Block untuk buat kajian ini. Incase keputusan yang dapat shaklee memudaratkan kesihatan pengguna akan tetap di publish dalam jurnal kajian mereka. keputusan yang dapat dalam landmark study memberi kita bukti tak semua suplemen dapat membantu dalam baik pulih kesihatan, berbeza dengan shaklee. Untuk ulasan lanjut mengenaik Landmark study >>klik sini<< bukan produk repacking dan bancuh belakang rumah, shaklee ada saintis bertaraf dunia.
  2. Business Online – zaman sekarang sudah banyak perubahan yang kita boleh terokai, ya saya salah seorang SID shaklee yang menjalankan secara Online dari rumah, dari suri rumah tanpa income kini transform kepada Work At home Mom (WAHM). Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang banyak habiskan rutin harian didalam rumah. Tak perlu keluar bergaya make up tebal atau berjumpa prospek setiap hari. Memang tak ada keluar meeting lewat malam (eh! MLM juga).
  3. Shaklee menyediakan web www.shaklee2u.com.my setiap ahli untuk menguruskan pengeposan produk terus ke pintu rumah pelanggan.
  4. Peluang Income Infinity – Shaklee membayar bonus kepada SID tanpa had,cara pembayaran bonus juga dipatenkan, tiada syarikat lain yang boleh tiru shaklee tau dan ada ke syarikat yang berani bagi bonus “Pay To Infinity”
    shaklee pay to infinity bonus
  5. Shaklee MLM tidak menindas orang bawah, malah orang bawah boleh dapat bonus atau naik rank melebihi upline. MLM jenis apa ni ye? MLM hanya di shaklee. Baru patuh syariah dan downline bukan buat kerja untuk upline, upline tiada istilah goyang kaki, kalau goyang kaki bye-bye la jawabnya. Nak tahu lanjut boleh whatsapp 0174009734.
  6. Car bonus – tak perlu tunggu naik rank tertinggi dalam shaklee baru nak merasa bonus kereta. Saya sendiri dapat mencapai Car bonus pada rank kedua (ada 7 rank) iaiti semasa masih pada Sr supervisor. Bayaran pula dalam bentuk duit tunai setiap bulan, jadi tak semestinya nak beli kereta. Nak buat apa pun punya suka shaklee tak ambil tahu. Car bonus shaklee juga di bayar infinity.
  7. Convention – Free trips 6 bintang shaklee untuk leader yang memenuhi kriteria. Ada 2 trip iaitu local dan international, jika point yg dikumpul banyak boleh bawa mak ayah,anak-anak semua. Seronok? Tak limit hanya 1 tiket sahaja.

Sudahlah,  jangan menyesal dengan “barang” yang lepas. Boleh mulakan yang baru.. Better late than never

pengedar Shaklee Pulau Pinang

3 comments for “Peluang Business Untung Tanpa Had, Modal RM80 Sahaja

  1. August 10, 2017 at 4:12 PM

    Nak car bonus gakk

    • August 17, 2017 at 5:19 PM

      Boleh…pasti boleh.. U go for it!

  2. August 10, 2017 at 7:16 PM

    Car bonus dan trip itu sangat menarik 😍😍
    iedanoor recently posted…Keperluan Nutrisi Semasa Hamil Elak Risiko Perkara Tak DiinginiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge