Peluang Buat Duit Tanpa Modal Untuk Pelajar Universiti Untung Lumayan

Jika anda sedang mencari pendapatan sampingan tanpa modal besar dan untung lumayan article ini sangat membantu, terutamanya pelajar. Baca Sampai habis

Saya sendiri pernah Mencari perniagaan yang dapat membantu kewangan ketika masih belajar. Namun kurang ilmu dan usaha perniagaan itu tidak sampai kemana. Jadi hari ini rasa terkilan jika tidak kongsikan peluang lumayan untuk adik-adik yang nak buat duit.

Perniagaan Modal RM75 untung Lumayan

Mesti tertanya-tanya perniagaan apa ni ye? Kita ringkaskan ye! Business ini ialah menjadi Shaklee Indipendent Distributor (SID), Shaklee sebuah syarikat suplemen berasaskan bahan 100% jadi dan terbukti selamat dan berkesan.

RM75 adalah untuk pendaftaran sebagai SID dan boleh menjadi pengedar shaklee yang sah. Untung dan pendapatan bersama business shaklee adalah tanpa had. Walaupun anda seorang pelajar anda juga boleh menjana pendapatan 3 angka, 4 angka atau pun sehingga 5 angka, adalah tidak mustahil langsung.

Apa yang Special Shaklee Berikan kepada SID?

Boleh tonton celoteh kak fuzy dalam video ini.

Okey shaklee menyediakan beberapa kelebihan berbanding dengan business lain. Antara kelebihan yang anda akan dapat jika bergiat aktif sebagai SID :

3 C special iaitu

1. CASH

2. CONVENTION 

3. CAR BONUS 

Menarik sangat, nak tahu ulasan lanjut sila tonton video sehingga habis ye 😍

Dah tengok video diatas? Harap anda jelas tentang kelebihan shaklee berbanding business lain.

Kenapa Perniagaan Shaklee Sesuai dengan Pelajar?

Saya tahu, menjadi seorang pelajar amat besar tanggungjawab untuk menyiapkan tugasan dan memastikan lulus cemerlang dalam setiap kali Ujian dan peperiksaan. Namun kekangan kos sara hidup yang tinggi memaksa kita untuk keluar dari zon selesa.

Business shaklee menyediakan sistem online yang sangat mudah untuk dikendali. Setiap ahli mempunyai ID untuk login ke www.shaklee2u.com.my

Antara kemudahan yang disediakan :

1. Maklumat produk disediakan secara online dan kelas-kelas produk juga disediakan oleh saya dan team.

2. Tak perlu simpan atau pos produk

Dalam sistem online juga, boleh membuat order – shaklee akan terus pos kepada pelanggan anda. Jadi anda tidak perlu simpan stock untuk tujuan pos kepada pelanggan dan semestinya anda terus mendapat untung runcit.

Kelebihan Menjadi SID shaklee dibawah Team Saya

Jika anda ingin menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan dan mendapat bimbingan dalam selok belok bisnes, pemilihan team amat penting.

Team Saya memang aktif dan serius sejak tahun 2013 dalam membantu anda untuk menjana pendapatan dan maju dalam shaklee

Dibawah Naungan Leader Berkaliber dan kumpulan Aktif

Terdiri dari team yang saling membantu untuk memberikan ilmu dan selok belok business. Group support yang tidak biarkan anda keseorangan.

Bimbingan Mentor yang telah Terbukti berjaya

Bagaimana Nak Sertai Team Saya ? SSMpire

Jangan berlengah lama-lama, peluang dah ada.

Special untuk anak didik team #SSMpire kelas asas Blog Untuk marketing sales seluruh Malaysia secara halimunan.

Boleh terus hubungi Kak Fuzy untuk menjadi Protege.

Saya nak jadi protege kak fuzy 🙋 cepat klik 0174009734

 

1 comment for “Peluang Buat Duit Tanpa Modal Untuk Pelajar Universiti Untung Lumayan

  1. September 11, 2018 at 5:52 AM

    Surirumah pun sesuai untuk join Shaklee ni, modal pun tak besar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge