Khasiat Alfalfa Untuk wanita

JOM jatuh CINTA dengan Alfalfa

1. Alfalfa merupakan RAJA SEGALA TUMBUHAN. Ia mempunyai sistem akar yang panjang – 20 hingga 30 kaki

2. Merupakan ramuan herba :

Medical benefits of herb – dikenali sejak berzaman lagi
Memiliki “ healing properties just an effective as drug but with ought the side effects”

3. Turut dikenali sebagai “Bapa Segala Makanan”, Alfalfa adalah makanan yang lengkap – makanan tambahan yang ideal untuk kesihatan dan tenaga yang membekalkan :

15 mineral
10 vitamin
8 enzim
Fiber (saponin)

4. Sumber yang terkaya dengan klorofil

5. Merupakan sumber mikronutrion yang paling kaya – membuatkan sistem badan berjalan lancar

RAHSIA ALFALFA

1. Ibu yang menyusu anak – merangsang pengeluaran susu

2. Terkenal untuk merawat 3A :

-Arthritis
-Asthma
-Allergy

3. Berkhasiat untuk membantu masalah :

Colon disorder (penyakit usus)
Kencing manis
Ulcer
Melawaskan usus
Fluid retention (sembab)
Kurang selera
Buah pinggang

4. Mengandungi 8 enzim yang boleh membantu masalah :

Penghazaman
Flatulence
Abdominal discomfort dikalangan orang dewasa
Pencernaan

5. Terkaya dengan klorofil yang dapat membantu masalah

Gastric
Eczema (penyakit kulit)
Anemia
Sembelit
Kurang bau badan,nafas, dan foot odor

6. Promotes pituitary gland function

7. Alkalize’s the body and detorities the body especially the liver

8. Membantu dalam perhubungan suami isteri. Bertindak seperti kacip fatimah dan mengelakkan kekeringan.

9. Membantu mengatasi masalah keputihan bagi wanita
BERminat ingin mengenali ALFALFA dengan LEBIH detail please CONTACT!

Fuziah Idris
SID:1028182
Call/Sms/whatsApp: 017-4009734
Facebook: Fuziah Idris (fuzy)
FanPage Facebook: D’vita Beauty
Blog: http://suplemensihat2u.blogspot.com/

Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang, Penghantaran percuma di Sekitar Balik Pulau, Kepala Batas, Sungai Dua, Bayan Lepas, Bayan Baru dan kawasan sekitar dengannya.


Promosi ALFALFA January 2014

Assalamualaikum

set dia atas adalah set budjet yg berserta dengan ALFALFA.
BULAN JAN 2014 kan bulan PROMO Alfalfa…

oyeahhh…
khasiat ALFALFA mmg superrr duperrrr BEST!!!

Berminat ingin mengenali ALFALFA MURAH dengan LEBIH detail please CONTACT!

Fuziah Idris
SID:1028182
Call/Sms/whatsApp: 017-4009734
Facebook: Fuziah Idris (fuzy)
FanPage Facebook: D’vita Beauty
Blog: http://suplemensihat2u.blogspot.com/

Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang, Penghantaran percuma di Sekitar Balik Pulau, Kepala Batas, Sungai Dua, Bayan Lepas, Bayan Baru dan kawasan sekitar dengannya.

DECEMBER 2013

CLOSING 2013 YANG MENDEBARKAN………

awat mendebarkan? sebab sekali ni terpilih oleh upline untuk naik ranking, waaaaa saya sahut cabaran utk naik ranking supervisor bulan DEC…

bertukus lumus siapkan assignment yang di beri bonda Adilah, master azrin, mak shaklee saya setiap hari bagi kata-kata semangat…

Terharu dengan sokongan dan dorongan mereka…selok belok marketing, yang sebelum ni tak pernah terlintas di fikiran, syukur sangat Join shaklee tak ada sorang pon yang kan biarkan anda jatuh…bahkan semua nak naik sama-sama..saling membantu dalam satu pasukan.

Walaupun ada di antara mereka sudah mencapai 5 angka sebulan, tidak lokek berkonsi pengalaman. itulah kelebihan bisnes shaklee…

point uv meningkat lagi bulan ni…Alhamdulillah, syukur sangat-sangat, walaupun hati ni masih tak berpuas hati kerana target 3000uv untuk naik ranking supervisor tak berjaya.

TIDAK BERJAYA NAIK RANKING SUPERVISOR BULAN DEC 2013…. Tapi bukan beerti kerjaya saya tamat sampai disini saja…berbekalkan semangat yang telah tertanam dalam hati saya ni terus di bawa untuk azam baru 2014…….

Alhamdulillah sekali lagi….. Doa saya di makbulkan ALLAH…. 6 orang anak shaklee telah d daftarkan under saya..siapa sangka…Doa bulan lepas di Makbulkan bulan ini…dan Doa supervisor tak mustahil akan di kecapi BULAN hadapan.. Aamiin ya Rabal a’lamin……

Jadi setakat ini dahulu perkongsian perjalan 4bulan bersama keluarga SHAKLEE…… more effort untuk misi tahun hadapan…. semoga di beri semangat untuk mendidik dan mngajar anak2 shaklee…semoga sama2 kita mngecapi kejayaan From ZERO to HERO……

MISI TAHUN BARU 2014: SUPERVISOR…SUPERVISOR…SUPERVISOR…

Khasiat Alfalfa untuk lelaki dan wanita

JOM jatuh CINTA dengan Alfalfa

1. Alfalfa merupakan RAJA SEGALA TUMBUHAN. Ia mempunyai sistem akar yang panjang – 20 hingga 30 kaki

2. Merupakan ramuan herba :

Medical benefits of herb – dikenali sejak berzaman lagi
Memiliki “ healing properties just an effective as drug but with ought the side effects”

3. Turut dikenali sebagai “Bapa Segala Makanan”, Alfalfa adalah makanan yang lengkap – makanan tambahan yang ideal untuk kesihatan dan tenaga yang membekalkan :

15 mineral
10 vitamin
8 enzim
Fiber (saponin)

4. Sumber yang terkaya dengan klorofil

5. Merupakan sumber mikronutrion yang paling kaya – membuatkan sistem badan berjalan lancar

RAHSIA ALFALFA

1. Ibu yang menyusu anak – merangsang pengeluaran susu

2. Terkenal untuk merawat 3A :

-Arthritis
-Asthma
-Allergy

3. Berkhasiat untuk membantu masalah :

Colon disorder (penyakit usus)
Kencing manis
Ulcer
Melawaskan usus
Fluid retention (sembab)
Kurang selera
Buah pinggang

4. Mengandungi 8 enzim yang boleh membantu masalah :

Penghazaman
Flatulence
Abdominal discomfort dikalangan orang dewasa
Pencernaan

5. Terkaya dengan klorofil yang dapat membantu masalah

Gastric
Eczema (penyakit kulit)
Anemia
Sembelit
Kurang bau badan,nafas, dan foot odor

6. Promotes pituitary gland function

7. Alkalize’s the body and detorities the body especially the liver

8. Membantu dalam perhubungan suami isteri. Bertindak seperti kacip fatimah dan mengelakkan kekeringan.

9. Membantu mengatasi masalah keputihan bagi wanita

BERminat ingin mengenali ALFALFA dengan LEBIH detail please CONTACT!

Fuziah Idris
SID:1028182
Call/Sms/whatsApp: 017-4009734
Facebook: Fuziah Idris (fuzy)
FanPage Facebook: D’vita Beauty
Blog: http://suplemensihat2u.blogspot.com/

Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang, Penghantaran percuma di Sekitar Balik Pulau, Kepala Batas, Sungai Dua, Bayan Lepas, Bayan Baru dan kawasan sekitar dengannya.

PROMO SHAKLEE JANUARI 2014

Alfalfa

Alfalfa ada promo bulan JAN 2014… Buy 6 FREE 1, lai..lai..lai…sapa nak order nak beli smpi 6botol sorang rasa banyak kn, pastu free pula 1, macam ambil stock setahun???
wahhhhh…promo januari yang HEBAT…. JOM dapatkan Alfalfa dengan harga PROMO…

ok2…sapa nak 1@2@3 tapi dengan HARGA PROMO?
HARGA PROMO kira macam mana ye?…

ok JOM kita mengira:

(cth Alfalfa size S : qty 330 biji)

Alfalfa (s) RM53 x 6 botol = RM 318# FREE 1 botol…
so nak murah kita share la 7 org,

RM318 / 7 = RM45 sebotol..
JIMAT RM8 sebotol!!!!…..

beli botol BESAR lagi JIMAT (qty: 700biji)
Alfalfa (L) RM97 x 6 botol = RM 585# FREE 1 botol…
so nak murah kita share la 7 org,

RM585 / 7 = RM83 sebotol..
JIMAT RM14 sebotol!!!!…..
SHARE BERITA BAIK ni dengan OFISMATE/JIRAN/MAKCIK KANTIN hehehe…..

tahun kenaikkan harga barang masih ada yang turun harga…hehehe Barang Baik pulak tu….

uitttt NAK lg jimat??? Sila PM senyap2…. saya pengedar shaklee sah di pulau pinang.

SID:1028182
Call/Sms: 017-4009734
FanPage Facebook: D’vita Beauty

NOVEMBER 2013

Assalamualaikum,

Masuk bulan ketiga saya bersama Shaklee, terus gigih berusaha dan berdoa-doa-doa-doa. Alhamdulillah Allah bukakan dan lapangkan pintu rezeki.

bulan ini ada pertambahan anak shaklee, saya di pertangungjawabkan untuk memberi tunjuk ajar kepada anak-anak shaklee, semoga perjalanan ini terus di permudahkan.


 

graft bonus saya meningkat setiap bulan Alhamdulillah, terima kasih ya Allah.. dan terima kasih kepada UPLINE mak shaklee saya Maziah dan nenda Bonda Adilah yang banyak membantu mnunjuk ajar.

perjalanan di teruskan padan bulan DECEMBER yeng mendebarkan… TARGET SUPERVISOR!!!! dengan kumpul point sebanyak 3000uv..

tunggu next year baru boleh buat summarize DEC 2013.

to be continue….

OCTOBER 2013

Assalamualaikum…

Bersambung cerita perjalanan/ringkasan cerita bulan 10. Berdebar-debar bila masuk bulan baru… banyak ilmu perlu di gali untuk menjawab soal jawab pelanggan. bulan kedua mengharapkan jualan lebih tinggi.

Alhamdulillah, berkat usaha,doa dan sokongan dari suami Jualan bertambah tak di sangka-sangka. Tak lupa juga semua ni berkat Redho suami yang mengizinkan saya menceburi bidang ini. Maka pada ALLAH tempat saya merayu setiap Hari..

Bulan October juga tak di sangka-sangka dapat beranak sorang. Alhamdulillah..dapat anak shaklee yang rajin. terima kasih ya Allah….

Bonus Shaklee saya pada bulan October miningkat 3x ganda, walaupn pada dasarnya tidaklah banyak mana pun, namun nilai itu tidak penting bagi saya pada permulaan perniagaan. Kadar peningkatan itu harus di titik beratkan. dengan ini terus menyuntik semangat saya untuk terus berusaha dan yakin dengan Rezeki Allah.

sudah cukup la setakat ini ringksan permulaan perjalanan bersama shaklee pada bulan october 2013..

.