Mengubah perfektif diri dan metality diri sendiri

penting!!!!

Dah ramai orang buat shaklee…….. tapi kenapa aku buat juga???
percaya tak, masih ramai yg fikir macam negative???..
masih ada harapan ke??? pening juga fikir……..tapi bila fikir2 rezeki Allah tu luas kan…. rakyat malaysia ada 26juta orang ye ke??… yang jadi ahli baru 1juta…itu pun entah aktive ke tidak….

ramai yg buat Shaklee dan masih berfikir macam tu “Ramai orang buat Shaklee ni.. ada ke orang nak beli dgn aku?”

tolong jangan sempitkan pemikiran ANDA…. sering aku dengar, ooo dekat sini susah nak marketing, tak ada sambutan,begitu begini dan terus memberi alasan…. mahu mencari pendapatan tambahan dek kerana kesempitan kehidupan yang banyak tanggungan hutang piutang… tapi ALASAN dan terus beralasan…. sila keluar dari zone selesa anda….. belum cuba belum tau.

lepas tu mula la bemonolog..”cuba luaskan minda…..jangan jadi katak bawah tempurung…rezeki tak datang bergolek….

dan lepas tu terjumpa artikel ni… perkongsian BONDA Dilot.. terima kasih BONDA…

“hari2 orang tangkap ikan, esok2 habislah ikan dalam laut ni”persoalannya… pernah ke ikan dalam laut habis?yg hampir pupus macam ikan paus biru tu lain cerita….hari2 kita makan ikan, sana sini makan ikan… ada pernah ikan kembung pupus? ikan bilis pupus? kurang bekalan biasanya disebabkan kurang tangkapan – bad weather, bukan ikan tu takde.

jadi percayalah rezeki Allah ni tak habis2 utk hamba Dia. kita saja yang sering sempitkan. once kita dah fikir macam di atas, kita sendiri yang dah sempitkan & tutup potensi diri kita sendiri.. sampai hati kita kan… 🙁

siapa lagi nak tolong kita kalau bukan diri kita sendiri…

JIKA INGIN MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA, SILA:
 contact me 

Facebook: Fuziah Idris (fuzy)

Fanpage Facebook: D’vita Beauty

Email: fuziahidris@gmail.com
sms/whatsapp: 0174009734
SID: 1028182

Saya pengedar sah shaklee, No. 1 disekitar Pulau Pinang.
Dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA dengan menghubungi saya.


saya akan guide anda dari ZERO ke HERO…sama-sama kita bangunkan ekonomi kita sendiri. InshaaAllah dengan Izin Allah.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge