Cara Hilangkan Parut Jerawat Berlubang Di Wajah, Mudah Dan Berkesan!

Biasanya jerawat yang menyerang bertubi-tubi tanpa henti diwajah akan meningkan parut di Kulit Muka. Sedih bukan? Tambahan parut berkawah disekitar pipi. Parut berlubang akibat Jerawat Batu pada wajah akan mengurangkan keyakinan diri. Tak kan nak biar seumur hidup wajah berkawah?

Jangan khuatir ikuti Cara Hilangkan Parut Jerawat Berlubang Di Wajah, Mudah Dan Berkesan! Walaupun Parut 10tahun lepas.

Rawat Kulit Wajah Dari Dalam dengan Radiant 5

Sel kulit dapat diperbaharui dengan lebih baik dengan pengambilan makanan yang membantu terbentuknya sel yang baik.

Jangan abaikan beberapa jenis makanan ini, jika mahu Kulit kembali bernyawa dan licin.

Radiant Five terdiri daripada Protein (ESP), Vitamin C, Gla Complex, collagen dan CoQtrol plus.

1. ESP

Untuk membina rumah kita perlukan batu bata. Begitu juga untuk membina sel kulit yang sihat memerlukan protein. Pengambilan ESP sangat membantu dalam proses penghasilan dan pengantian sel baru pada Organ tubuh termasuklah kulit.  Sumber protein dari kacang Soya non-GMO.

2. Sustained Released Vita C

Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif. Jadi Vitamin C ini sesuai pesakit gastrix.

Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.

Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.

3. Gla Complex 

Diperolehi daripada minyak borage, yang mengandungi GLA berkepekatan tinggi (17%-25%), tulen dan semula jadi dalam bentuk yang mudah diserap.

Diformulasi khas dengan gabungan GLA (asid lemak Omega-6), minyak biji bunga matahari (satu lagi sumber asid lemak Omega-6), dan vitamin E untuk mengekalkan kesejahteraan dan kesihatan kulit.

4. Collagen

Kolagen bertindak seperti “gam” yang mengikat tubuh anda dan ia ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit. Kolegen dikenali kerana manfaatnya kepada kulit, seperti menjadikan kulit anda lebih tegang, elastik, dan gebu, mengurangkan liang pori, kedutan dan garis halus, merangsang kulit yang lebih cerah dan licin, kuku yang kuat serta rambut yang lebat dan bersinar.*

Pengeluaran kolagen secara semula jadi berkurangan apabila umur bertambah, menyebabkan kulit kendur, kedutan dan garis halus terbentuk dan rawan pada sendi menjadi lemah. Tingkatkan kolagen anda sekarang untuk kulit yang kelihatan lebih sihat!

5. Coqtrol Plus

CoQ10 juga terdapat di permukaan luar kulit yang melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya. Ia juga membekalkan tenaga untuk sel-sel yang rosak memperbaiki diri mereka sendiri, jadi kulit anda kekal berseri dan kelihatan lebih muda. Pengambilan CoQ10 membantu:

  • Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
  • Meningkatkan tekstur kulit.

Set Penjagaan Wajah Revolusi Terbaharu Shaklee Dengan Jaminan 100% berkesan iaitu YOUTH

Set Penjagaan wajah YOUTH  ini merupakan pencetus kepada pembaharuan Sel Kulit dengan lebih cepat kesannya.

YOUTH telah memberi harapan baru kepada mereka yang mempunyai masalah kulit. Masalah parut berkawah bertahun – tahun dapat dipulihkan dengan kesan kurang dari sebulan.

Wow! Baca lanjut mengenai YOUTH

Testimonial Parut Berkawah dah Makin Licin Dengan Gabungan Set Radiant five dan Youth

Dapatkan dengan Saya, untuk konsultasi Premium

Jadi, dah percayakan parut jerawat berlubang berkawah boleh hilang dengan pengambilan makanan yang betul dan pilihlah skin care yang 100% selamat.

Selangkah lagi anda boleh mendapatkan dan pulihkan parut dengan mudah tanpa meninggalkan parut kekal.

Klik link di bawah jika ingin mendapat suplemen yang dicadangkan secara Online.

Hubungi saya seperti yang tertera:

pengedar Shaklee Pulau Pinang

 017-4009734

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge