Cara Guna Basic-H Macam Saya

BASIC H

Apa yang special sangat cecair ni, sampai orang beli berbotol-botol buat stock, sebab pernah ada sekali out of stock.. Laku keras…

basic-h-shaklee-hebat
.
3 Fakta penting mengenai basic H
=========================
1. Product 50 tahun di pasaran
2. Non toksix
3. Natural
Cecair pekat ni boleh guna 48 gallons.. Dah la dalam sebotol kegunaan untuk 1001 cara… Dekat diberi 4 cadangan ada 997 cara yg kita boleh guna basic H sebagai memudahkan kerja seharian kita..
.
Sebab #nontoksix akak memang recommended sangat-sangat kepada sesiapa yang ada anak kecil… Mop lantai, cuci toilet, cuci dapur, lap meja,basuh botol susu, basuh kasut sekolah etc…
.
1001 cara kegunaan, sifat basic H ni melembutkan air, sebab memamg confidence sangat anak demam pun sponging dengan basic H, mandi basic H inshaAllah tak sampai 5min temperature anak turun normal…
Ada lagi testimonials akak sendiri anak kena kudis buta, memang dapat kawal dan sembuh tanpa merebak… Hama scabies ni kecil molek memang tak nampak, sebotol guna seminggu untuk kawal dan rawat.. Baca article di sini http://goo.gl/4G43kO ( cara ni dah bantu ramai anak-anak orang sama sebenarnya)

Macam mana basic h berfungsi sebenarnya? Cara mudah faham akak ringkaskan…
.
Basic H dapat melembutkan air (menjadi Molekul air lebih kecil) jika kita rendam sayur yg layu boleh jadi segar bugar ragup kruppp kruppp sebab Molekul yg halus mulus tu dapat meresap masuk dlm sayur…kalau rendam air biasa tak sama tau..
.
Jika di beri kepada serangga/semut/hama Molekul yg halus mulus ni dapat meresap masuk dlm badan “depa” dan menyebabkan “kelemasan air berlebihan”
.
Macam tu juga untuk turunkan suhu anak…mandi/jerlum/spray basic H akan cepat suhu turun.. .
Ok penerangan ringkas je ni….
.
SIAPA PENGGUNA TEGAR BASIC H?? jom komen selain senarai yg di beri KORANG buat apa lagi yg RARE… BOLEH LETAK LINK supaya boleh jd rujukan..
.
#tsunamishaklee
#redahje
#pts4kebaboom

Buatlah keputusan yang tepat sekarang demi untuk hidup yang lebih sihat di kemudian hari!

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi..

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge