Bisnes Online 2018 Tanpa Modal Tapi Untung Besar Sesuai Untuk Surirumah Dan Pelajar

Betul ke 2018 tahun paling mencabar bakal kita hadapi? Tanpa melakukan apa-apa untuk menambah pendapatan sudah tentu kita makin dihimpit krisis kewangan. Di sini saya kongsikan Bisnes Online 2018 Tanpa Modal Tapi Untung Besar Sesuai Untuk Surirumah Dan Pelajar.

Modal permulaan sangat rendah hingga boleh dikategorikan sebagai “tanpa Mpdal” dan sudah tentu pulangan modal sangat cepat. Mesti nak tahu caranya kan? baca lanjut

Berapa Modal Permulaan?

Kita terus kepada Modal, kerana saya percaya anda yang mencari peluang ini tertanya berapa modal yang dikatakan rendah?  RM80 iaitu sebagai permulaan komitmen mendaftar sebagai ahli. Komitmen ini hanya untuk yuran keahlian untu mendapat ID masing-masing.

Bila anda sudah ada ID: keistimewaan kita adalah sama. Harga produk sama bagi semua ahli, tiada beza. Keuntungan tunai juga sama. Ada lagi best mengenai bisnes ini, teruskan membaca ya.

Bisnes Apa ni ye?

Bisnes yang saya cadangkan ini adalah bisnes yang saya buat sejak tahun 2013 dan ingin berkongsi Idea dan rezeki dengan anda iaitu Shaklee. Sebuah syarikat Suplemen untuk kesihatan. Bisnes ini bukan bisnes setahun jagung atau bisnes produk fenomena.

Shaklee merupakan syarikat yang kukuh, dimana tertubuh sejak tahun 1956, sekarang sudah 62 tahun. Mula beroperasi di Malaysia pada tahun 1988 iaitu 50 tahun yang lalu, menariknya salah satu suplemen shaklee sudah berusia 103 tahun iaitu vitalea.

Produk Shaklee Selamat ke?

Saya memang cerewet dalam memilih bisnes. Selain kita mencari pendapatan sudah tentu tidak mahu menjual produk sembarangan. Shaklee merupakan sebuah syarikat yang bertanggungjawab menghasilkan suplemen yang dijalankan ujian klinikal dan sebuah syarikat yang satu-satunya berani membuat landmark study.

 

Hasil dari landmark study sangat mengujakan sudah tentu sangat berpuashati untuk teruskan sebarkan kebaikan shaklee. Tiga golongan yang diuji:

  1. Tidak Ambil suplemen
  2. Ambil suplemen selain shaklee
  3. Hanya mengamalkan suplemen shaklee

Gladys Block, Christopher D Jensen, Edward P Norkus, Tapashi B Dalvi, Les G Wong, Jamie F McManus and Mark L Hudes.

Nutrition Journal 2007, 6:30doi:10.1186/1475-2891-6-30
Diterbitkan pada 24 Oktober 2007

Saya Berani Cadangkan Bisnes ini Kerana Ramai Telah mengecapinya

Saya merupakan salah seorang surirumah yang menjalankan bisnes ini hanya dari rumah, setiap bulan boleh mendapat pendapatan 4 angka mengejar 5 angka. syukur dengan bisnes ini sangat membantu dari kewangan keluarga.

ilmu yang saya pelajari dari mentor, saya akan terus sampaikan kepada anda yang. Bisnes bermentor ini sangat bagus, tiada bayaran dikenakan. Pokok pangkalnya usaha diri sendiri, sama ada nak pilih jalan untuk berjaya atau sebaliknya.

Tonton Video Ini, 4 orang wanita hebat menjana pendapatan hanya dari rumah. dengan memilih bisnes shaklee sebagai sumber pendapatan mereka.

Hubungi saya seperti yang tertera:

Hubungi saya seperti yang tertera:

pengedar Shaklee Pulau Pinang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge