Akhirnya Isteri Saya Berjaya Hamil Setelah 10 Tahun Menunggu


Syukur, tiada perkataan lain yang mampu terungkap setelah 10 tahun ikhtiar ingin menambah cahaya mata akhirnya berhasil dengan pengambilan vivix secara konsisten suami dan isteri.

Ikhtiar untuk mendapatkan zuriat dengan Vivix

Ikhtiar untuk mendapatkan zuriat dengan Vivix

Bagaimana vivix membantu dalam Kesuburan suami dan isteri

Apa yang penting untuk kita tahu, ialah kenali apa itu vivix. Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah “Oxidative Damage”.

Dengan kata yang mudah, jika oxidative damage dapat dikurangkan maka banyak sel rosak dapat dikurangkan, Sel rosak di baik pulih dari peringkat Sel DNA.

Bagi suami yang merokok tahap kesuburan adalah jauh lebih rendah berbanding mereka yang tidak merokok. Vivix juga mampu membantu perokok tegar untuk mengurangkan ketagihan atau terus berhenti merokok.

Baca lanjutCara Berkesan Bantu Suami Berhenti Merokok!?

Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi Ovum telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage.

Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

Kesimpulannya, Vivix juga membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.

Baca lanjutMakanan Mematangkan Ovum Untuk Cepat Mengandung

Testimonial berjaya Hamil dengan vivix setelah 10 tahun menunggu kehadiran cahaya mata
.
[PENANTIAN HAMIL CAHAYA MATA KEDUA SELAMA 10 TAHUN BERAKHIR]
.

Assalamualaikum.

Saya Daud Mohamad. Berumur 33 tahun, telah berkahwin 11 tahun yang lalu dan dikurniakan seorang anak kini berumur 10 tahun.
.

Setiap kali berjumpa dengan adik beradik dan saudara mara. Soalan yang pertama ditanya mesti soal anak. Bila lagi nak tambah anak? Takkan sorang je? Merancang ke?
.

Fuh sabar je lah yang tanya tu tak fikir langsung perasaan orang. Kesian kat isteri saya jadi stress bila orang tanya macam tu. Kadang-kadang yang tanya tu tak tengok batang hidung sendiri. Sebab ada yang tanya tu anak dia sendiri dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan anak. Emm tak tau nak cakap apa kan.
.

Jawapan yang biasa saya berikan “belum ada rezeki lagi dan Allah sebaik-baik perancang”. Saya dan isteri dah buat pemeriksaan doktor masing-masing tiada masalah.
.

Sebelum ni isteri makan produk Shaklee tak konsisten. Alhamdulillah sejak saya suruh wife minum Vivix konsisten selama sebulan lebih dan saya juga turut minum sekali. Akhirnya wife saya berjaya hamil setelah 10 tahun menunggu. Masa wife kata period tak datang lagi terus dia suruh saya beli pregnancy test. Alhamdulillah positif asbab minum Vivix dan semuanya dengan Izin Allah juga.
.

Berkat kesabaran dan doa yang tak pernah putus. InsyaAllah kami bakal menimang cahaya mata yang kedua pada bulan Julai 2017 nanti. Kini kandungan isteri saya dah 4 bulan lebih. Moga segalanya dipermudahkan.
.

Bagi mereka yang belum dikurniakan anak. Cubalah Vivix sebagai ikhtiar. Vivix ni berfungsi untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang rosak akibat dari pemakanan yang tak seimbang, radikal bebas dan gaya hidup yang tidak sihat. InsyaAllah apabila sel-sel tubuh kita elok, kesihatan kita bertambah baik. Dan pengambilan Vivix dapat membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. InsyaAllah.
.

Alhamdulillah. Inilah Shaklee Effect saya.

 

Bagaimana Nak Dapatkan Vivix Shaklee?

Vivix Shaklee dari bahan semulajadi Vivix adalah campuran antara botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Merupakan revolusi terbaru pemakanan polifenol dalam bentuk minuman botani. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang mengandungi sebatian tanaman berkhasiat seperti tinggi dengan antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Ikhtiar tingkatkan peluang mendapatkan cahaya mata dengan vivix shaklee semoga membantu Tubuh badan sihat dari dalam. Cara nak dapatkan mudah sahaja. Hanya selangkah lagi untuk mendapatkan Vivix shaklee, apa tunggu lagi, cepat-cepat hubungi saya pengedar sah shaklee. Nak Special offer dengan pembelian VIVIX boleh hubungi saya.

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

logofuzy4

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Puan. Fuziah Idris
Shaklee ID: 1028182
Call/Sms/Whatsapp: 017-4009734
FanPage Facebook: Tips Kesuburan Suami Isteri – Ikhtiar Kehamilan
Website: http://www.tipskesuburan.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge