Vitamin Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu Agar Cergas Dan Ceria

MENGANDUNG BERPANTANG MENYUSU
.
Semua letih๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ kena makan banyak untuk tidak letih…kan kan kan??
.
Tapi kan…
Semua makanan yang diambil tu tak semua digunakan utk 3 tujuan diatas… lepas tu jd apa??
.
Hehe..jadi lemaksss kan kan kan??
.
Jadi nutrisi yang sgt penting sbg energy booster diambil..korang ambil apa?? Ahkak just ambil suplemen… suplemen ahkak Semulajadi?
.
Korang ?? Pilih semulajadi @ sintetik?
.

๐Ÿ’œESP
sumber tenaga…bagus untuk sarapan awal pagi elakkan perut ibu hamil masuk angin..
Memberi tenaga
Sumber protein untuk ibu dan baby
Elakkan berlaku strechmark yang teruk

๐Ÿ’œVITALEA
Merupakan multivitamin…mempunyai kandungan iron bagus untuk ibu hamil yang mempunyai bacaan hb rendah
Sumber tenaga

๐Ÿ’œ VITAMIN C
Upkan imun untuk ibu hamil dan mengekalkan kesihatan ibu sepanjang kehamilan..menjaga kulit ibu agar sentiasa lembap dan manfaat kepada kulit baby yang licin dan gebu

๐Ÿ’œ OSTEMATRIX
Sumber kalsium untuk ibu hamil dan bayi dalam kandungan…
Elakkan cramp pada ibu hamil…

๐Ÿ’œOMEGA GUARD
Sumber minyak ikan yang mengandungi DHA dan EPA. DHA bagus untuk perkembangan dan fungsi otak bayi manakala EPA bagus untuk menyihatkan jantung dan sendi

๐Ÿ’œALFALFA
Membantu membina kantung amnion yang kuat dan kandungan vitamin K dalam alfafa membantu pembekuan darah.

set-menyusu-shaklee

Yang pasti selamat |semulajadi | berkesan

www.tipskesuburan.com
017.4009734
#tsunamishaklee
#pts4kebaboom
#redahje

Bagaimana Jatuh Cinta dan menjadi Pengedar Shaklee Pulau Pinang

DAH JATUH CINTA
================
.
Kalau dah bercinta ni, susah senang mesti terima seadanya…dan yg susah selalunya cepat lupa (tak ambil kisah) hat maneh2 dikenang selalu…
.
Betoi kannn? Dpt customers byk ragam tang tu ja pokpekpokpek…selalunya ah-bang la jadi mangsa…lepas tu dah lupa…yg customers baik hati ni ingat sampai sudah dah jadi kawan serupa kenai 8thn..pdhal jumpa pn xpernah…

pengedar-shaklee-penang
.
Dah jatuh cinta dengan shaklee… Aktiviti penat bila kumpul order untuk cod.. Selalunya ah-kak akan kumpul bila hari ah-bang cuti…(kesian dia, cuti kena tolong wife pulak)
.
Serius aktiviti COD penat… Tapi setelah selesai kami tarik nafas lega…ucapan syukur Alhamdulillah.. Sebab? Kami usaha utk membantu dan memudahkan urusan orang lain…
.
Ah-kak juga percaya “bila kita mudahkan urusan orang lain, Allah akan mudahkan urusan kita”..
.
Ah-kak tak COD sengsorang sebab Banyak kisah COD menyayat hati… Bila ikut GPS pn belum tentu ah-kak boleh sampai.. Acronym GPS untuk ah-kak Guna Pun Sesat (GPS)๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Alhamdulillah ada customers yang sangat memahami dengan jadual#CODSHAKLEEPENANG
.
Orang penang memang sempoi bak ang!!!
.
ใƒปใƒปใƒป
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @pengedar_shaklee_fuzy ๐Ÿ“ฒ0174009734 fuzy
.
#shaklee #pengedarshakleebayanlepas#pengedarshakleepoliteknikseberangperai #pengedarshakleeperda#pengedarshakleepermatangpauh #pengedarshakleebukitmertajam#codshaklee #cantik #vitamincantik
#vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #tsunamishaklee#pts4kebaboom #redahje #nutriwhite #nutriwhiteshaklee#Pengedarshakleepenang #shakleepenang #shaklee#shakleepulaupinang #setcantikshaklee

Produk Shaklee Yang Wajib Ada di Setiap Rumah Untuk Rawatan Kecemasan

[k e c e m a s a n]
.
Dalam banyak-banyak products ini adalah first aid ahkak…guna hari-hari dan bila kecemasan.. ๐Ÿ˜

vitamin-shakleejpg
.
1. Herbalblend
๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ Kalau gatal gatal anak-anak kena gigit nyamuk (kecemasan sangat! ๐Ÿ˜), ellergic, ruam etc memang lumur herbal blend.. Sbb ajar anak-anak pakai herbablend depa guna selalu walaupun tak cemas mana pun… Satu tube boleh tahan lama,tp kalau tak simpan lepas guna, sehari boleh habis… Tak risau anak-anak main sbb tak beracun dan free paraben tau..
.
2. Basic H
๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ
Ok..yang ni memang sangat berjasa untuk kami.. Incase anak demam temperature panas melampau, boleh lap badan anak dgn air campuran beberapa titis basic H, Kadang-kadang bagi mandi terus…
.
Alhamdulillah temperature turun cepat.. Kes kalau jadi tengah malam si abah kerja memang ibu buat rawatan kecemasan mcm ni la… .
Molekul campuran basic H sangat halus..cepat meresap dlm kulit, yg penting bebas bahan kimia bahaya. Memang tak ragu-ragu nak guna…
.
Dah 3 tahun dah buat untuk anak-anak.. Ubat? Jenuh ibu berperang nk bg anak makan ubat… Si kakak mmg rela “ibu boh air dekat kepala” huhu
.
Kecemasan juga bila ibu mertua call dah on the way nak mai rumah… Mop lantai, lebih mop basuh toilet bowl kasi bercaya gittewwww.. basic H sgt membantu hehehe
.
3. Alfalfa + Pappermint ginger ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ
Kalau cerry berry campuran dua products ini terrrsangat la membantu, bancuh 10biji alfalfa + 4biji peppermint ginger minum suam2..cepat lega, Alfalfa utk buang toksin jahat punca cerry berry.. Peppermint ginger buang gas-gas jahat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
4. Herblax ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ๐Ÿ”ผ
Cemas oii kalau nk memerut tapi tak keluar…sila la telan 4biji Herblax sebelum tidur…esoknya senyum dalam toilet..legaaaa
.
@puan_fuzy.idris ใƒปใƒปใƒป
@puan_fuzy.idris
ใƒปใƒปใƒป
@puan_fuzy.idris ใƒปใƒปใƒป
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @puan_fuzy.Idris ๐Ÿ“ฒ0174009734 fuzy
.
#shaklee #pengedarshakleebayanlepas#pengedarshakleepoliteknikseberangperai #redahje#pengedarshakleepermatangpauh #pengedarshakleebukitmertajam#codshaklee #tsunamishaklee #pts4kebaboom #vitamincantik
#vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Blog kesuburan suami isteri

Cara Guna Basic-H Macam Saya

BASIC H

Apa yang special sangat cecair ni, sampai orang beli berbotol-botol buat stock, sebab pernah ada sekali out of stock.. Laku keras…

basic-h-shaklee-hebat
.
3 Fakta penting mengenai basic H
=========================
1. Product 50 tahun di pasaran
2. Non toksix
3. Natural
Cecair pekat ni boleh guna 48 gallons.. Dah la dalam sebotol kegunaan untuk 1001 cara… Dekat diberi 4 cadangan ada 997 cara yg kita boleh guna basic H sebagai memudahkan kerja seharian kita..
.
Sebab #nontoksix akak memang recommended sangat-sangat kepada sesiapa yang ada anak kecil… Mop lantai, cuci toilet, cuci dapur, lap meja,basuh botol susu, basuh kasut sekolah etc…
.
1001 cara kegunaan, sifat basic H ni melembutkan air, sebab memamg confidence sangat anak demam pun sponging dengan basic H, mandi basic H inshaAllah tak sampai 5min temperature anak turun normal… โ—พ
Ada lagi testimonials akak sendiri anak kena kudis buta, memang dapat kawal dan sembuh tanpa merebak… Hama scabies ni kecil molek memang tak nampak, sebotol guna seminggu untuk kawal dan rawat.. Baca article di sini โžก http://goo.gl/4G43kO ( cara ni dah bantu ramai anak-anak orang sama sebenarnya) โ—พ

Macam mana basic h berfungsi sebenarnya? Cara mudah faham akak ringkaskan…
.
Basic H dapat melembutkan air (menjadi Molekul air lebih kecil) jika kita rendam sayur yg layu boleh jadi segar bugar ragup kruppp kruppp sebab Molekul yg halus mulus tu dapat meresap masuk dlm sayur…kalau rendam air biasa tak sama tau..
.
Jika di beri kepada serangga/semut/hama Molekul yg halus mulus ni dapat meresap masuk dlm badan “depa” dan menyebabkan “kelemasan air berlebihan”
.
Macam tu juga untuk turunkan suhu anak…mandi/jerlum/spray basic H akan cepat suhu turun.. .
Ok penerangan ringkas je ni….
.
SIAPA PENGGUNA TEGAR BASIC H?? jom komen selain senarai yg di beri KORANG buat apa lagi yg RARE… BOLEH LETAK LINK supaya boleh jd rujukan..
.
#tsunamishaklee
#redahje
#pts4kebaboom

Buatlah keputusan yang tepat sekarang demi untuk hidup yang lebih sihat di kemudian hari!

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi..

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Petua Merawat Kulit Jerawat dan Kusam supaya Cantik Di Hari Raya

Vitamin RAYA
.
Vitamin pun nak raya uolls… Bertukus lumus akak ambil vitamin cantikย #ACE sepanjang bulan puasa…
๐Ÿ˜ณ sebelum puasa #jururawat melata di pipi gebusssku, bukan sebiji bukan dua biji tapi berbiji-biji….
.
Legaaa dah tak naik dah…sekali sekala kalau ingat ada juga minum#collagenpowder asyik miss ja minum ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ macam mana tegang!!

vitamin-untuk-kulit-cantik
.
Untuk anak-anak pun ibu jaga juga… Kalau orang mengandung tak culas ambil vitamin sebab risau baby dalam peyut…baby menyusu ibu telan anak dapat…mudah kerja…tapi bila dah 1 year above dah boleh ajar anak-anak makan bitamin sndiri..
.
Untuk kali ni ibu sediakan bitamin biji labu… Haaa tu dia,tapi ibu tak berapa nak rajin goreng biji labu. Nasib ada nutriferon – sebagai immune booster.
.
Raya kita jumpa ramai orang…kita pun tak tahu virus sekarang ni macam-macam… Prevent better than secure ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ berfalsampah pulekkk.. Minta dijauhkan wabak skrg ni.. Nauzubillahiminzalik
.
Panjang cerita akak kn… Balik bersahur rumah mak, bawa bekal bitamin ACE dan nutriferon aje… Tak sakit bahu pun..
.
#Ibusayanganak
#tsunamishaklee
#pts4kebaboom
#redahje

Buatlah keputusan yang tepat sekarang demi untuk hidup yang lebih sihat di kemudian hari!

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi..

Jangan ragu-ragu untuk bertanya, saya sedia membantu.

Rawatan Tiub Fallopio Tersumbat Tanpa Pembedahan, Bantu Cepat Mengandung

Seorang isteri yang sedang berusaha ย mendapatkan cahaya mata dari rahim sendiriย bertanyakan soalan seperti berikut:

“Saya mempunyai masalah tiup fallopio tersumbat, Masih bolehkah saya mengandung dan Shaklee boleh bantu saya mengandung tak?”

Kita boleh ikhtiar dengan shaklee danย berdoa kepada yang Maha Pencipta dan pemberi rezeki. Sudah ramai yang berjaya dengan pengambilan suplemen shaklee. Dapatkan konsultasi pengambilan suplemen mengikut masalah yang dihadapi.

rawatan tiub fallopio tersumbat tanpa pembedahan

Rawatan Tiub Fallopio Tersumbat Tanpa Pembedahan

Bolehkah Mengandung walaupun Tiub fallopio tersumbat?

Sperma Tidak Sihat Punca Tiada Persenyawaan Berlaku, Suami Wajib Tahu

Article saya mengenai Ovum tidak matang mendapat sambutan hangat oleh ramai wanita yang mempunyai masalah itu. Syukur juga kerana dengan izin-Nya telah berjaya membantu ramai yang sedang berusaha memiliki anak kandung.

Ramai yang bertanggapan hanya isteri adalah punca utama ikhtiar memiliki cahaya mata gagal. Ketahuilah ada segelintir lelaki mempunya masalah Sperma Tidak Sihat. Teruskan Sperma Tidak Normalย Tidak Boleh Menembusi Ovum, Tiada Persenyawaan Berlaku.

ย cara atasi air mani cair

Setiap 10 pasangan yang sudah berkahwin, satu pasangan pasti mengalami masalah ketidaksuburan.

Namun, masyarakat sering menuding jari kepada wanita atau isteri apabila memperkatakan soal kemandulan atau penyebab tiada zuriat walhal peratus punca ketidaksuburan lelaki dan perempuan adalah sama banyak.