Special Basic H Shaklee Untuk 1001 kegunaan

BASIC H apa sebenarnyakan? kalau tak tahu memang rasa biasa-biasa je lah. Tapi bagi yang dah guna memang sangat-sangat berpuas hati. basic H antara product tertua keluaran shaklee iaitu sejak tahun 1960, dah baya mak ayah kita kan. Lebih dari 50 tahun masih bertahan dan semakin laris dipasaran.

100-years-of-innovation

Apa Special Basic H?

Ostematrix hilangkan sakit dan lenguh badan, vitamin favorite saya

Ostematrix Shaklee adalah kalsium yang di cipta dalam bentuk pil. Kalsium sering dikaitkan dengan pengambilan susu setiap hari. Namun begitu ada sesetengah orang tidak dapat minum susu, mungkin disebabkan alahan produk tenusu atau kurang selera dengan susu. Jadi pengambilan kalsium dalam bentuk pil sangat digalakkan.

Kelebihan Ostematrix Shaklee

1. Vitamin D

Membantu merawat penyakit rickets. Ia meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan ketumpatan tulang, menguatkan kerangka, memperbaiki penyakit periodontal. Vegetarian, yang kurang terdedah kepada matahari sewaktu musim panas, individu melebihi 55 tahun, wanita hamil dan kanak-kanak perlu menyambil supplement vitamin D.

2. Magnesium

Ini merupakan ion positif nombor 2 yang paling penting dalam badan kita. Ianya menggalakkan komposisi tulang dan rawan. Membantu sistem saraf, mengaktifkan enzim tubuh untuk menghasilkan tenaga, pengecutan saraf dan otot, menstabilkan denyutan tidak sekata pesakit jantung, memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus, menghalang endapan kalsium, melarut dan mengurangkan formasi batu karang atau batu hempedu. Ianya juga penting untuk mereka yang mempunyai masalah fluktuasi glukos.

3. Zink, boron, manganese dan kuprum

Memelihara metabolisma kerangka dan pertumbuhan otot, menyusun enzim yang diperlukan untuk membaiki tulang, rawan dan mengahalang arthritis

Ostematrix menjadi vitamin Favourite Ramai

Kenapa Landmark Study Penting Untuk Sesuatu Produk Terutamanya Vitamin?

Rentetan Post saya tentang Landmark Study di facebook sebulan lepas, hari ini saya nak huraikan lebih mendalam supaya semua faham tentang Kenapa Landmark Study Penting Untuk Sesuatu Produk Terutamanya Vitamin?

pernah tak korang beli vitamin dan tanya syarikat ini ada buat landmark study ke?
.
kajian landmark study di jalankan oleh Dr. Gladys Block, U.C Berkeley school of public health. pihak ke-3 yang menjalankan kajian tiada kena mengena dengan shaklee.
.
Dr. Gladys Block salah sorang yang buat pyramid makanan yang 1 dunia guna tu (jadi bukan Dr. beli tauuuu) sebelum Dr. Gladys Block “melamar” Shaklee untuk buat landmark study beliau terlebih dahulu menawarkan kepada company lain, semuanya menolak.
.
CEO shaklee Roger Barnett buat pilihan menjerut leher bila terima tawaran Dr. Gladys Block untuk buat kajian ini. Incase keputusan yang dapat shaklee memudaratkan kesihatan pengguna akan tetap di publish dalam jurnal kajian mereka. keputusan yang dapat dalam landmark study memberi kita bukti tak semua suplemen dapat membantu dalam baik pulih kesihatan, berbeza dengan shaklee.
.
shaklee ada saintis sangat komited dan tak pernah lokek untuk keluarkan berjuta-juta dollar semata-mata untuk memastikan produk mereka ini betul-betul selamat dan berkesan untuk pengguna.
.
selagi belum sah selamat dan bagus product tidak akan dipasarkan.
.
Kebiasaanya apa yang kita makan hari ini tak akan nampak kesannya sekarang. Contoh kalau kita makan supplement yang ada bahan-bahan sintetik. Bukan hari ini makan esok dah nampak kesan.

Cara Cepat Hamil Wanita Yang Tidak Menghasilkan Telur Yang Sihat (Anovulasi)

Jelas sekali jika tiada kehadiran telur atau ovum tidak matang dari seorang wanita maka proses persenyawaan tidak boleh berlaku. Hal ini kerana syarat utama untuk mengandung perlu ada benih perempuan (ovum) yang sihat dan benih lelaki (sperma) juga sihat. Jika tiada salah satu mustahil untuk hamil.

ovum

Anovulasi

Sebagai wanita yang normal, ovulasi sepatutnya berlaku setiap bulan. Namun,

Rawatan Penyakit Stroke Atau Angin Ahmar Kembali Pulih

Peningkatan Statistik jumlah Kematian akibat penyakit angin ahmar atau stroke Saban tahun mencatatkan peningkatan. Lazimnya penyakit ini sering dikaitkan dengan penyakit “orang kaya”. Zaman sekarang Lebih kronik, penyakit stroke ini bukan sahaja menyerang warga emas atau hanya orang kaya. Kini stroke menyerang tidak kira pada usia atau darjat.

keratan-paper-stroke

Apakah Tanda Diserang Stroke?

Sebenarnya stroke ini terjadi apabila salur darah ke bahagian otak menjadi sempit hingga akhirnya

Kerja Dari Rumah Tanpa Modal Besar, Tak Perlu Buat Pinjaman Bank!

Menjalankan business dari rumah tanpa modal besar tidak perlu Sehinggakan kena buat loan bank. semestinya surirumah pun boleh buat. Business apa tu? Krisis ekonomi sekarang membuatkan ramai yang tersepit. tercari-cari business apa yang nak buat bantu tambah pendapatan ekonomi keluarga.

Hari ini saya kongsikan business yang sesuai untuk ibu -ibu yang sibuk menguruskan rumahtangga dan tidak mempunyai modal puluhan ribu ringgit. Perniagaan ini juga sangat sesuai untuk student dan penjawat awam atau swasta. Sila abaikan article ini jika tidak mahu ubah diri sendiri.

tips cari business dari rumah

Rawatan Kesuburan Mahal Tapi Gagal Mengandung? Masih Ada Harapan! Baca Ni

Rawatan moden untuk kesuburan suami isteri memerlukan perlaburan wang yang banyak, kebarangkalian berjaya tidaklah begitu tinggi. Ya setiap usaha rawatan kita kena bersiap sedia sama ada gagal atau berjaya. Jika sudah dilaburkan duit Ribuan hingga puluhan ribuan ringgit kita mesti mengharapkan rawatan berjaya. Setiap usaha pasti ada balasan.

Pregnant couple

Bagi menjayakan sesi rawatan kesuburan yang menelan kos yang tinggi adalah sangat digalakan untuk mengubah gaya hidup. Ramai yang beranggapan diri mereka sihat, cuma belum ada rezeki. Rezeki juga hadir bersama usaha.