Pengedar Shaklee Di Pasir Puteh, Jerteh dan Besut 0142998622 – Tini

Pengedar Shaklee di Kelantan iaitu sekitar Kota Bharu, Pasir Puteh, Jerteh dan Besut boleh mendapatkan produk shaklee berserta khidmat konsultasi dari pada Fatini dengan menghubungi beliau di talian 0142998622.

Pengguna Setia Produk Shaklee

Fatini bukan sekadar menjual, namun sudah lama mengamalkan suplemen shaklee, diri sendiri dan kaum keluarga sudah merasai keberkesanan shaklee. Fatini mengambil Inisiatif untuk berkongsi kebaikan Shaklee kepada orang ramai. Boleh membuat penghataran produk shaklee di kawasan sekitar Kota Bharu, Pasir puteh, Jertih, Besut dan kawasan sekitarnya.

Banyak produk shaklee yang telah diamalkannya, terutamanya vivix,  ostematrix, vitamin c, omega guard, ESP dan sebagainya.

Usahawan Muda Berjaya

Fatini amat menitik beratkan tentang kesihatan keluarga, Fatini telah memilih Suplemen Shaklee untuk keluarganya yang terbukti selamat, semulajadi dan berkesan. Satu-satunya suplemen yang terbukti secara kajian klinikal dan landmark study.

Minat dalam bidang perniagaan, Fatini juga mengambil peluang untuk berniaga bagi memudahkan penduduk sekitar Kota Bharu, Pasir puteh, Jertih dan Besut khusunya untuk mendapatkan produk Shaklee.

Perkhidmatan yang disediakan

1. Konsultasi percuma

Fatini pengedar shaklee yang murah dengan senyuman dan mesra, pakar dalam konsultasi cara pengambilan suplemen dengan betul dan memberi kesan optimum.

2. Pendaftaran keahlian

Fatini boleh mendaftaran anda sebagai ahli shaklee untuk mendapatkan banyak kelebihan sebagai ahli shaklee,  antaranya:

  • Harga ahli lebih jimat,antara 15% – 20% daripada harga biasa
  • Cash back/ bonus dari pembelian terkumpul bulanan. Layak dapat Walaupun tidak berniaga
  • Ada ID sendiri dan system online sendiri di www.shaklee2u.com.my
  • Promosi bulanan khas utk ahli, promosi vitamin percuma dan banyak lagi.

Kelebihan diatas tidak semestinya ahli untuk buat business. Ahli makan sendiri bersama keluarga dan kawan-kawan pun boleh 😊

Berminat untuk menjana pendapatan?

Pilihan tepat bersama team Fatini, kena team yang bergerak aktif dalam menjalankan business shaklee. Anda tidak keseorangan, bekerja dalam kumpulan dan tidak akan membiarkan anda terkontang kanting.

Dibawah Naungan Leader Berkaliber dan kumpulan Aktif

Bermodalkan RM80 untuk mendartar keahlian, kita bersama-sama ada peluang menjana pendapatan tanpa had. Shaklee merupakan business tanpa kerugian, kerana tidak perlu menjerat leher untuk membuat pinjaman bank.

Jangan buang masa lagi, daftar ahli sekarang dan ubahlah gaya hidup anda.

NUR FATINI

Klik No.telefon dibawah untuk terus whatsapp

0142998622

Klik gambar untuk terus ke facebook Nur Fatini

Pengedar Shaklee Di Pasir Puteh, Jerteh dan Besut

Pengedar Shaklee Di Butterworth, Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Pulau Pinang

Puan Wani merupakan Pengedar Shaklee aktif sekitar Seberang Perai Pulau Pinang. Cara mudah menghubungi Puan Wani adalah melalui talian Panas! 019-448 8980 save sekarang, anda boleh call/sms atau whatsapp segera. khidmat nasihat pengambilan suplemen shaklee exclusive dan tiptop! untuk mereka yang membeli daripada beliau dan Penghantaran secara – Cash On Delivery (COD) disediakan sekitar Butterworth, Permatang Pauh, Perda, Bukit Mertajam, Penanti, Bukit Tengah, Bukit Minyak, Alma, Juru dan kawasan sekitar.

Siapa Puan Wani?

Peluang Business Untung Tanpa Had, Modal RM80 Sahaja

Lelaki ini hampir terjun bangunan kerana dibelenggu masalah hutang akibat daripada business MLM haram jadah. Bagi yang tidak berjaya dalam business atau dibelenggu dengan masalah kekangan kewangan setiap bulan wajib saksikan video ini dahulu:

Dah tengok sampai habis? kebanyakan Multilevel Markerting (MLM) perlukan modal besar dan dijanjikan untung juga lumayan, meroket kebulan bintang. Modal berbelas dan berpuluh ribu untuk beli stok jualan dan akhirnya produk jualan tamat tempoh sebelum habis dijual. Kemana perginya produk itu? macam dalam video diatas simpan bawah katil dan akhirnya pulangan modal pun tak dapat, bank setiap hari telefon minta bayar hutang.

Ada ke Business MLM Modal RM 80.00 dan Untung Tanpa Had?

Cara Merawat Resdung Secara Semulajadi Tidak Menyakitkan

Baru-baru ini suami kawan saya di kejutkan dengan masalah resdung yang kronik, resdung yang dianggap sakit biasa dan remeh temeh ini boleh membawa maut dan pelbagai komplikasi penyakit kronik lain.

Hanya dari resdung boleh menyebabkan kerosakan pada pendengaran sehingga menjadi pekak, jangkitan kepada otak, sakit kepala yang teramat sangat dan mengundang vertigo. Rata-rata rawatan resdung secara tradisional adalah sangat menyakitkan, proses mengeluarkan lendir amat pedih sekali.

Cara merawat resdung secara semulajadi tidak menyakitkan

Apa itu Resdung?

Cara Mengatasi Buasir Semasa Mengandung Dan Berpantang

Lazimnya Buasir semasa mengandung dan berpantang berpunca daripada masalah sembelit yang kronik. Punca dari sembelit yang berlarutan membawa padah sehingga terpaksa menahan sakit bersalin dan buasir pula. Sungguh banyak pengorbanan wanita untuk bergelar sebagai seorang ibu. Nasihat saya Jangan Biarkan Masalah buasir ini berlarutan sehingga berpantang, kerana sakit selepas bersalin akan bertambah buruk dengannya masalah buasir.

Cara Mengatasi Buasir Semasa mengandung dan berpantang

Punca Buasir Semasa Mengandung

Apa Yang BEST Sangat Insentive Trip Shaklee?

Masih mood trip shaklee, tak boleh move on lagi. Walaupun hanya tengok orang lain yang enjoy, terjebak juga aura seronok tu. Gila tak seronok, insentive percutian percuma taraf 6 bintang.

Free trips shaklee 2017/2018

Free insentif trip shaklee untuk tahun 2017/2018

Sejujurnya Cemburu dengan mereka yang layak menyertai percutian ini. Jadi bagi meluahkan rasa “cemburu” supaya kita juga terus berusaha untuk dapatkan tiket ini pada cycle 2017/2018 seperti diatas, jom baca supaya semangat meneruskan perjuangan tak luntur.

Apa yang BEST sangat insentive trip shaklee?